VVOG Harderwijk nodigt sponsors uit bij SOS Events

Op 7 juni jl. waren alle sponsoren van VVOG Harderwijk uitgenodigd bij ExperienCity, de evenementenlocatie van SOS Events in Uddel. Met een opkomst van 60 ondernemers was de sponsorcommissie uit Harderwijk zeer tevreden. De aanwezigen konden niet alleen genieten van een perfect verzorgde BBQ (door Slagerij Uit de Bosch), maar kregen ook de kans om verschillende activiteiten van SOS Events uit te proberen. De loopfiets, E-Fatbike en de Twizy werden enthousiast door iedereen getest. Natuurlijk werden er ook nieuwe sponsorcontracten van VVOG ondertekend en werd er volop genetwerkt.

VVOG Harderwijk speelt in de hoofdklasse en heeft ook voor volgend jaar weer grote plannen. SOS Events is al jaren sponsor van deze vereniging. Ook verzorgt SOS Events voor de selectie van VVOG elk jaar een teambuilding training om zo te werken aan communicatie, samenwerken en vertrouwen in het veld. Een mooie samenwerking die op deze avond door alle aanwezige goed werd ontvangen.

De locatie ExperienCity van SOS Events is een horecalocatie geschikt voor maximaal 120 personen. Het bestaat uit een overdekte, verwarmde en afsluitbare veranda, een binnenlocatie en een prachtige tuin met picknicktafels en vuurschalen. Allemaal voor een maximale beleving. Ga voor meer informatie naar www.experiencity.nl.