Stagiaires nemen afscheid!

Sommige stagiaires hebben 6 maanden stage gelopen en sommige zelfs een jaar. Afgelopen zaterdag was het zover; de stagiaires werden tijdens de jaarlijkse SOS Summer BBQ even in het zonnetje gezet. En terecht uiteraard! De een studeerde af en de andere had met zijn HBO opleiding zijn marketing stage succesvol afgerond. Anderen hadden een meeloopstage van een sportopleiding in ons Klimbos Garderen en bij de VeluweSpecialist.

SOS Events is een populair stagebedrijf voor HBO en MBO studenten die graag iets met evenementen en outdoor doen. Al sinds 1999 is SOS Events een officieel stagebedrijf. Je draait mee en bereid evenementen voor, werkt mee op de marketing afdeling of neemt de telefoon op bij de receptie en je bent ondersteunend aan de sales afdeling. Uiteraard afhankelijk van welke opleiding je volgt.

Veel stagiaires zien we nog vaak terug bij SOS Events als parttimer en sommige groeien door als fulltimer. Wil je weten welke stageplaatsen we beschikbaar hebben? Bekijk de vacatures hier!

Bram, Rens, Marije, Nienke, Reinier, Chiem en Jorik: super bedankt voor jullie inzet en tot snel!