SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

24h the teambuilding game!


24h the teambuilding game! 24h the teambuilding game! 8.1 uit 10 gebaseerd op 5 ratings. 5 recensies.
24 uur lang werken aan teambuilding
Beoordeeld met een 8.1
vanaf € 79,95 p.p. (min. besteding: € 1599,00)

24 uur met je collega's op pad. Een teambuildingsvorm wat hoe dan ook resultaat oplevert. De hele dag staat in het teken van 'niets is wat het lijkt'. Gedurende de dag voert iedereen verschillende teamopdrachten uit waarbij samenwerken een must is. Door de diverse opdrachten en natuurlijk ook de gezelligheid tijdens zo'n dag wordt het team alleen maar hechter.

Niet is wat het lijkt

Wij hebben verschillende teambuildingsopdrachten waarbij communiceren, samenwerken en vertrouwen een grote rol spelen. Maar hoe reageert het team op plotselinge veranderingen? Want ook bij de opdrachten is niets wat het lijkt! Na een leerzame dag schuift iedereen aan bij de barbecue en is er natuurlijk nog tijd voor gezelligheid rond het kampvuur. Je slaapt met het hele team in legertenten om vervolgens in de ochtend weer fris en fruitig aan het ochtendprogramma te beginnen.

Heeft jouw team net dat duwtje in de rug nodig om beter te gaan presteren? En wil jij graag een beter samenwerking en sfeer binnen het team zien? Dan is dit concept perfect voor jou team. Dit worden namelijk 24 onvergetelijke uren!


Bedrijfsuitje 24h the teambuilding game! Bedrijfsuitje 24h the teambuilding game! Bedrijfsuitje 24h the teambuilding game! Bedrijfsuitje 24h the teambuilding game! Bedrijfsuitje 24h the teambuilding game! Bedrijfsuitje 24h the teambuilding game!

Programma:

Tijdsduur: 24 uur

Prijs:  € 79,95 p.p.
min. besteding: € 1599,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Begeleiding
- Volledig programma op maat
- Gebruik materialen
- Evt. wedstrijd element