SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Dineren met avondactiviteiten!


Dineren met avondactiviteiten! Dineren met avondactiviteiten! 8.3 uit 10 gebaseerd op 22 ratings. 22 recensies.
Gezellig dineren met originele activiteiten
Beoordeeld met een 8.3
vanaf € 15,00 p.p. (min. besteding: € 390,00)

Dineren saai? Combineer je (afdelings)uitje dan met originele activiteiten!

Met je collega's na het werk wat leuks doen, maar dan een keer geen bowlen of laser sensation? Bekijk dan hieronder ons originele aanbod en verras je collega's! Ga dineren of buffetten en combineer dit met een kampvuur, spelshow of andere originele activiteiten! Alle onderstaande activiteiten zijn te combineren met een diner of buffet.

Escape Room
Een enorme rage en super leuk om "even" te doen! Je moet uit 2 escape rooms zien te ontsnappen, met als thema de "Heineken ontvoering" en "Mexicaanse gevangenis". Zelfs mogelijk in teamstrijd en geschikt voor grote groepen.

Night Challenge of nachtelijke dropping
In de winter, terwijl het guur is en de vuurkorf aanstaat, vertrekken jullie gewapend met mijnwerkerslampjes en smartphone om opdrachten uit te voeren. Ook mogelijk om daarvoor gedropt te worden met een ouderwetse legertruck en naderhand, als iedereen binnen is, volgt rond het kampvuur de prijsuitreiking!

Spelshows
I Love Holland, Pubquiz, Casino Avond of Jongens tegen de Meisjes! Leuke spelshows die uiteraard binnen plaatsvinden. Wij zorgen voor aankleding, quizmaster, wedstrijdelement en natuurlijk voldoende gezelligheid! Goed te combineren met een buffet en zeer geschikt voor grote groepen en mogelijk bij jullie op locatie!Bedrijfsuitje Dineren met avondactiviteiten! Bedrijfsuitje Dineren met avondactiviteiten! Bedrijfsuitje Dineren met avondactiviteiten! Bedrijfsuitje Dineren met avondactiviteiten! Bedrijfsuitje Dineren met avondactiviteiten! Bedrijfsuitje Dineren met avondactiviteiten!

Maatwerk


Om dit uitje te organiseren is maatwerk van toepassing, neem daarom telefonisch contact op via 0577-401506 of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Offerte voor dit programma

Prijs


vanaf € 15,00 p.p.
min. besteding: € 390,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!