SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Christmas Game


Christmas Game Christmas Game 8.4 uit 10 gebaseerd op 15 ratings. 15 recensies.
Een leuke game voor de kerstborrel vanuit huis!
Beoordeeld met een 8.4
vanaf € 16,50 (min. besteding: € 16,50)

Waarschijnlijk gaat de traditionele kerstborrel dit jaar niet door. Een origineel alternatief is de online Christmas Game! Een superleuke game die je, gewoon vanuit huis of kantoor, tegen al je collega's speelt. Je bepaalt zelf de dag en het tijdstip, en als iedereen er klaar voor zit start je vervolgens ook zelf de game. Uiteraard kan iedereen thuis ook de hulp inroepen van partner en kinderen, waardoor de strijd tussen de collega's nog leuker wordt.

Verschillende spelrondes

De Christmas Game bestaat uit leuke vragen en opdrachten over (kerst) muziek, films, media en actualiteiten. Daarnaast moet iedereen ook leuke augmented reality foto's en video's maken. Allemaal om zoveel mogelijk punten te scoren. De game duurt 75 minuten en naderhand zie je gelijk op welke plek je bent geëindigd. Kun jij winnen van de rest? Een mooie en originele manier om de kerstborrel te vieren!

Borrelnootjes, drankje en kerstpakket

Wil je hiernaast ook een kerstpakket of borrelpakketje laten bezorgen bij je collega's thuis? Dan kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Bekijk het aanbod op: www.event-at-home-box.nlBedrijfsuitje Christmas Game Bedrijfsuitje Christmas Game Bedrijfsuitje Christmas Game Bedrijfsuitje Christmas Game Bedrijfsuitje Christmas Game Bedrijfsuitje Christmas Game

Programma:

Tijdsduur: 1 uur, 15 min

Prijs:  € 16,50
min. besteding: € 16,50
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Speluitleg
- Inloggegevens
- Online scoreboard

Prijs


vanaf € 16,50
min. besteding: € 16,50

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!