Christmas Game

Christmas Game
Christmas Game
Christmas Game
Christmas Game
Christmas Game
Christmas Game

Een leuke game voor de kerstborrel vanuit huis!

Waarschijnlijk gaat de traditionele kerstborrel dit jaar niet door. Een origineel alternatief is de online Christmas Game! Een superleuke game die je, gewoon vanuit huis of kantoor, tegen al je collega's speelt. Je bepaalt zelf de dag en het tijdstip, en als iedereen er klaar voor zit start je vervolgens ook zelf de game.

Uiteraard kan iedereen thuis ook de hulp inroepen van partner en kinderen, waardoor de strijd tussen de collega's nog leuker wordt. Je kan het tegelijk met collega's gaan spelen, maar ook gewoon cadeau doen aan collega's zodat ze zelf kunnen kiezen wanneer ze het spelen met hun gezin.

Verschillende speelrondes

De Christmas Game bestaat uit leuke vragen en opdrachten over (kerst) muziek, films, media en actualiteiten. Daarnaast moet iedereen leuke augmented reality foto's en video's maken. Allemaal om zoveel mogelijk punten te scoren. De game duurt 75 minuten en naderhand zie je gelijk op welke plek je bent geëindigd. Kan jij winnen van de rest? Een mooie en originele manier om de kerstborrel te vieren!

Borrelnootjes, drankje en kerstpakket

Wil je hiernaast ook een kerstpakket of borrelpakketje laten bezorgen bij je collega's thuis? Dan kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Bekijk het aanbod op: www.event-at-home-box.nl

Kan ik met 200 collega's tegelijk spelen

Ja hoor! We kunnen dit zelfs spelen met 4000 deelnemers tegelijk. De Christmas Game is volledig geautomatiseerd en wordt gespeeld op een tablet of smartphone. Wanneer je de tickets online koopt ontvang je automatisch alle gegevens die je nodig hebt om het spel te spelen. Er is dan ook geen begeleiding van ons aanwezig.

Grote aantallen?

Heb je een klein team of is het alleen voor je eigen afdeling en wil je niet meer dan 5 Christmas Games? Dan kan je makkelijk en snel onze website van Online Social Games raadplegen en daar je boeking maken. Ben je met een grotere groep? Vraag dan hier een offerte aan. Wie weet kunnen we een speciale prijs voor je maken.