E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets
E-loopfiets

Verken de Veluwe op een unieke manier met de E-loopfiets!

De E-loopfiets (ook wel Lopifit genoemd) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25 km. De loopfiets heeft 4x zoveel snelheid, met minder inspanning én veel plezier!

Hoe werkt het eigenlijk?

Voordat we starten met de loopfiets krijgt iedereen eerst een korte introductie. Daarna maken we een prachtige route over de Veluwe met onderweg een paar korte stops. Een leuke ervaring voor jong en oud. Je hoeft voor de loopfiets niet sportief te zijn doordat de elektrische motor je helpt vooruit te komen.

Combineer met meer leuke activiteiten

SOS Events staat bekend om vele elektrische vervoersmiddelen die allemaal te combineren zijn met de loopfiets. Zo kan je de E-loopfiets tijdens je bedrijfsuitje bijvoorbeeld ook combineren met de E-choppers of E-mountainbikes (een elektrische mountainbike met extra dikke banden).

Het bedrijfsuitje kan je ook nog combineren met een klimavontuur bij Klimbos Harderwijk. Liever toch iets rustiger aan? Combineer de tocht op de E-loopfietsen dan met een gezellig rondje klootschieten of een interactieve iPad game. Of kies voor een clinic luchtbuks- of handboogschieten!

Een origineel bedrijfsuitje? Kies voor de E-loopfiets en verras jouw collega's! Het uitje afsluiten met een luxe BBQ of buffet? Ook dat is mogelijk!