E-mountainbikes zijn cool!

E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken
E-mountainbiken

Elektrische mountainbike met dikke voor en achterbanden!

Met het E-mountainbiken kan iedereen vrijuit scheuren door de bossen, en dus is het ontzettend "vet" om tijdens jouw bedrijfsuitje te doen. Na de introductie van de instructeur, stap je op deze bijzondere mountainbike. Met zijn dikke voor- en achterbanden en elektrische trapondersteuning is het een beleving op zich.

Na de uitleg over de route gaan jullie zelfstandig op pad. Onderweg komen jullie zandafgravingen, heidevlaktes heuvels en bospaadjes tegen. Ook voor de niet-sportieve collega is dit een eitje om te doen, waardoor het voor iedereen een beleving wordt.

Doordat iedereen mee kan komen kan iedereen is écht ervaren hoe het is om dwars door de bossen te crossen. De adrenaline junkies genieten van de extra snelheid die ze hebben, en de minder sportieve collega's genieten van de omgeving en het feit dat ze vrij gemakkelijk door het mulle zand heen kunnen scheuren. Een belevenis voor iedereen dus!

Combineer met andere activiteiten

SOS Events staat bekend om vele elektrische vervoersmiddelen die allemaal te combineren zijn met het E-mountainbiken. Zo kan je de E-mountainbike tijdens je bedrijfsuitje bijvoorbeeld ook combineren met onze populaire E-choppers, of de leuke E-loopfietsen (een combinatie tussen een step, fiets en loopband).

Of kies voor de gave iPad game. In teams gaan jullie op pad om diverse opdrachten te voltooien. Deze lopen uiteen van leuke raadsels tot het maken van grappige foto- en video-opdrachten. O en de game speelt zich ook nog eens af bij het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland. Bij onze locatie in Harderwijk kan je dit allemaal ook nog leuk combineren met een klimavontuur bij Klimbos Harderwijk! Het klimmen is geschikt voor alle leeftijden.