Escape Room @ Home

Escape Room @ Home
Escape Room @ Home
Escape Room @ Home
Escape Room @ Home
Escape Room @ Home
Vrijdagmiddagborrel tip!

Ga online de strijd met elkaar en kijk wie als eerste kan ontsnappen!

Je collega's op afstand uitdagen? Kies dan voor een online Escape Room en ga de strijd met elkaar aan! Je hebt de keuze uit maar liefst 9 games. Een Escape Room @ Home tegen andere collega's spelen is super leuk om te doen. Je spreekt met elkaar een tijd af, kiest het thema en start het spel! Alles gaat online en naderhand zie je direct wie er heeft gewonnen. Of je nu met 4 of 4000 collega's bent, dat maakt helemaal niets uit! Leuk als bedrijfsuitje of vrijdagmiddagborrel.

De keuze is reuze!

We hebben in totaal 9 Escape Rooms @ Home, en voor de internationale collega's (waar dan ook ter wereld) zijn er ook Engelstalige varianten. De 3 Escape Rooms voor volwassenen hebben de thema's: Manhattan, Oriënt Express en het Onbewoond Eiland. Door alle raadsels en opdrachten juist uit te voeren ga je proberen de code binnen één uur te kraken. Uiteraard mag de partner van je collega ook meehelpen, waardoor de strijd nog spannender wordt.

Wil je een borrelpakketje laten bezorgen bij je collega's thuis? Dan kunnen wij hier ook voor zorgen. Bekijk het aanbod op: www.event-at-home-box.nl.

Voor de hele familie

Lijkt het je leuk als je collega's met het hele gezin tegen elkaar gaan spelen? Dat kan! We hebben namelijk ook Escape Rooms ontwikkeld voor kinderen van verschillende leeftijden. Wij kunnen het zelfs als een cadeaubon leveren. Hierdoor mogen de collega's zelf de keuze maken en zelf weten wanneer ze het met hun gezin of partner spelen.

Volledig geautomatiseerd

De online Escape Room @ Home is volledig geautomatiseerd en wordt gespeeld op een tablet of smartphone. Wanneer je de tickets online koopt ontvang je automatisch alle gegevens die je nodig hebt om het spel te spelen. Er is dan ook geen begeleiding van ons aanwezig.

Grote aantallen?

Heb je een klein team of is het alleen voor je eigen afdeling en wil je niet meer dan 5 Escape Rooms? Dan kan je makkelijk en snel de website van Online Social Games raadplegen en daar je boeking maken. Ben je met een grotere groep? Vraag dan hier een offerte aan. Wie weet kunnen we een speciale prijs voor je maken.