SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Escape Room @ Home


Escape Room @ Home Escape Room @ Home 8.6 uit 10 gebaseerd op 22 ratings. 22 recensies.
Ga online de strijd met elkaar en kijk wie als eerste kan ontsnappen!
Beoordeeld met een 8.6
vanaf € 4,25 p.p. (min. besteding: € 17,00)

Je collega's op afstand uitdagen? Kies dan één van onze 9 online Escape Rooms en ga de strijd met elkaar aan! Een Escape Room @ Home tegen andere collega's spelen is super leuk om te doen. Je spreekt met elkaar een tijd af, kiest het thema en start het spel! Alles gaat online en naderhand zie je direct wie er heeft gewonnen. Of je nu met 4 of 400 collega's bent, dat maakt helemaal niets uit! Leuk als bedrijfsuitje of vrijdagmiddagborrel.

De keuze is reuze!

We hebben in totaal 9 Escape Rooms @ Home, en voor de internationale collega's (waar dan ook ter wereld) zijn er ook Engelstalige varianten. De 3 Escape Rooms voor volwassenen hebben de thema's: Manhattan, Oriënt Express en het Onbewoond Eiland. Door alle raadsels en opdrachten juist uit te voeren ga je proberen de code binnen één uur te kraken. Uiteraard mag de partner van je collega ook meehelpen, waardoor de strijd nog spannender wordt.

Voor de hele familie

Lijkt het je leuk als je collega's met het hele gezin tegen elkaar gaan spelen? Dat kan! We hebben namelijk ook Escape Rooms ontwikkeld voor kinderen van verschillende leeftijden. Wij kunnen het zelfs als een cadeaubon leveren. Hierdoor mogen de collega's zelf de keuze maken en zelf weten wanneer ze het met hun gezin of partner spelen.Bedrijfsuitje Escape Room @ Home Bedrijfsuitje Escape Room @ Home Bedrijfsuitje Escape Room @ Home Bedrijfsuitje Escape Room @ Home Bedrijfsuitje Escape Room @ Home

Programma:

Tijdsduur: 1 uur

Prijs:  € 4,25 p.p.
min. besteding: € 17,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Keuze uit 9 Escape Rooms
- Speluitleg
- Inloggegevens
- Online scoreboard

Prijs


vanaf € 4,25 p.p.
min. besteding: € 17,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!