Escape Room @ Work

Escape Room @ Work
Escape Room @ Home
Escape Room @ Home
Escape Room @ Home
Escape Room @ Home
Vrijdagmiddagborrel tip!

Ga online de strijd met elkaar aan en kijk wie als eerste kan ontsnappen!

Je collega's op afstand uitdagen? Kies dan voor een online Escape Room en ga de strijd met elkaar aan! Je hebt de keuze uit maar liefst 3 escape rooms. De Oriënt Express en Manhattan zijn voor onder meer de reislustige collega's. En voor de slimme en doordachte collega's hebben we het Onbewoond Eiland, dit is de moeilijkste van de drie.

Door alle raadsels en opdrachten juist uit te voeren ga je proberen de code binnen één uur te kraken. Welk team is het snelste? De gamemaster houdt alles goed in de gaten en geeft naderhand het verlossende woord. Al onze online Escape Rooms zijn ook in het Engels te spelen, hierdoor kan je ook tegelijk met je internationale collega's spelen! Welk thema is jouw favoriet?

Hoe gaat het in zijn werk?

Het leukste is als je collega’s elkaar online zien via Zoom, Microsoft Teams of een andere videodienst die jullie gebruiken. De teams worden onderverdeeld in breakout rooms waardoor ze gemakkelijk samen kunnen overleggen. Wij kunnen dit uiteraard verzorgen wanneer jullie hier geen ervaring mee hebben. De Escape Room @ Work wordt gespeeld op een tablet of smartphone zodat je de game en de videocall tegelijk kan uitvoeren.

De gamemaster geeft hierover bij de start uiteraard uitleg, en als er technische vragen zijn zal hij/zij zeker even helpen. Terwijl de teams bezig zijn kan de gamemaster ook meekijken en eventueel tips geven. Doordat de gamemaster meekijkt kan de winnaar na een uur direct bekend worden gemaakt!

Wil je een borrelpakketje laten bezorgen bij je collega's thuis? Dan kunnen wij hier ook voor zorgen. Bekijk het aanbod op: www.event-at-home-box.nl.

Voor de hele familie

Lijkt het je leuk als je collega's met het hele gezin tegen elkaar gaan spelen? Dat kan! We hebben namelijk ook Escape Rooms ontwikkeld voor kinderen van verschillende leeftijden. Wij kunnen het zelfs als een cadeaubon leveren. Hierdoor mogen de collega's zelf de keuze maken en zelf weten wanneer ze het met hun gezin of partner spelen. Ben je met een kleine afdeling of groep en wil je maar een paar Escape Rooms bestellen? Check dan snel de website van Online Social Games.