Online Kick-off Game

Kick-off Game
Kick-off Game
Kick-off Game
Kick-off Game

Start 2021 goed met de online kick-off game!

2021 goed starten met een online kick-off bijeenkomst om de missie en doelstellingen te bespreken? Doe dat dit jaar met de online kick-off game!

Kick-off meeting 2021

Het jaarlijkse kick-off event zal dit jaar niet fysiek zijn, maar online. Maar hoe kan je er nu goed voor zorgen dat je collega's online betrokken zijn? Combineer dan de online kick-off meeting met een teambuildingsgame.

Via Zoom of Microsoft Teams wordt iedereen welkom geheten en worden de plannen door de directeur of leidinggevende gepresenteerd. Toch is wel gebleken dat de spanningsboog online korter is. Hierdoor kan je bepaalde bedrijfsvragen of doelstellingen beter verwerken in een game! Bij de kick-off teambuildingsgame staat samenwerken en communicatie centraal, en is er altijd ruimte voor bepaalde bedrijfsvragen of -onderwerpen.

Werken in teams

Wij zorgen ervoor dat de teams online worden ingedeeld, en dat zij met elkaar opdrachten moeten gaan uitvoeren. Uiteraard is er tijdsdruk, moet er worden samengewerkt en is er een live scoreboard. Aan het einde van de game kunnen we dus ook een winnaar uitkiezen. Wil je geen bedrijfsvragen toevoegen, maar wel het begin van het jaar goed beginnen met teambuilding? Dan adviseren wij HACKED te spelen.

Kick-off Game

Je geeft zelf aan hoeveel tijd jullie kunnen vrijmaken voor een online teambuilding. Van 30 minuten tot 2 uur, wij maken het op maat. De inhoud van de kick-off teambuildingsgame is gericht op samenwerken, communiceren, kennis delen en uiteraard ook af en toe lachen. We kunnen deze game aanbieden voor 20 tot 4.000 deelnemers en uiteraard maakt het niet uit of je collega’s in Nederland of in het buitenland werken. Wens je de game in het Engels? Dan kan dit uiteraard ook geregeld worden. De game wordt gespeeld op een smartphone of tablet en een tweede scherm (laptop of computer) is wenselijk als communicatie kanaal voor Microsoft Teams of Zoom.