Who’s the Millionaire?!

Online bedrijfsuitje Who's the Millionaire?!
Online bedrijfsuitje Who's the Millionaire?!
Online bedrijfsuitje Who's the Millionaire?!

Een fun online bedrijfsuitje die je gemakkelijk op afstand kan spelen!

Een van jouw collega's is in het geheim miljonair, tijdens dit online bedrijfsuitje kan jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op! Wie zijn telefoon gaat straks af en blijkt de geheime rijke collega te zijn?

Om het mysterie te achterhalen zal je moeten samenwerken met collega's. Sommige collega's hebben informatie die jou verder zal brengen, maar andersom geldt dit ook. Een kleine bijkomstigheid, je weet nog niet wie welke informatie heeft... Kan jij met je team alle raadsels oplossen, originele augmented foto's maken en de aanwijzingen ontcijferen?

Gedurende game zal blijken hoe deze geheime miljonair zo rijk is geworden. Casino bezoekjes, loterijen, een grote erfenis, gokken op wedstrijden, beleggingen of zijn/haar eigen YouTube kanaal. Wat zal het zijn? Eén ding staat in ieder geval vast, je collega heeft 'gewoon' een baan om een beetje bezig te blijven. Start snel de game en kom erachter.... Wie oh wie is die rijke collega?

Online begeleider

Bij dit online bedrijfsuitje is een online begeleider aanwezig om alles in goede banen te leiden. Hij zal beginnen met een random teamindeling via Zoom of Microsoft Teams. De game speel je via een eigen tablet of smartphone. Gewoon op afstand, gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Door het opzetten van een videocall kan iedereen met elkaar communiceren en gemakkelijk volgen wat er gebeurd.

Internationale groep? Dan kan de game ook in het Engels gespeeld worden! En ben je met een grote groep collega's? Geen probleem! Wij kunnen dit 'uitje' ook organiseren met meer dan duizend deelnemers. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen, of vraag direct hier een offerte aan.