Online kerstborrel van 2020

Online kerstborrel van 2020
Online kerstborrel van 2020
Online kerstborrel van 2020
Online kerstborrel van 2020
Online kerstborrel van 2020
Vrijdagmiddagborrel tip!
Online kerstborrel van 2020

Speel samen de Christmas Game tijdens de online kerstborrel van 2020!

Zie je dit jaar geen mogelijkheid om de kerstborrel in één ruimte met elkaar te vieren? Vier de kerstborrel dan online! Wij hebben de meest knotsgekke en gezellige Christmas Game voor je op de plank liggen. Een game die je met alle collega's online speelt.

Gezellig samen een online game spelen

Of je collega nu thuiszit of op de werkplek, voor deze kerstborrel maakt het echt niet uit. Je maakt van tevoren teams en vervolgens barst de strijd los. Doordat je het scherm met je teamgenoten deelt, kunnen jullie zo samen deze geweldige Christmas Game kraken. In de game zitten allemaal opdrachten die te maken hebben met Kerst en een terugblik op het afgelopen jaar binnen je bedrijf. Het jaarlijkse praatje van de directie tijdens een 'normale' kerstborrel vind je nu dan dus terug in de game.

Fun en facts worden afgewisseld waardoor je zult merken dat je collega's steeds fanatieker worden om de kerstborrel game te winnen. Tip: stuur de deelnemers van tevoren via de post een kerstborrel pakketje toe met borrelnootjes, een flesje wijn en gezonde snacks. Dan kunnen jullie daar tijdens de online kerstborrel met zijn allen tegelijk van smullen.

TIP: kerstbrunch!

Het spelen van de Christmas Game hoeft natuurlijk niet alleen aan het einde van de dag als borrel gespeeld te worden. Je kan het ook spelen tijdens een uitgebreide brunch. Misschien kan je het dan wel afmaken met een lekker pakketje van de lokale bakker? Zo hoeven je collega's geen avond op te offeren in de altijd al wat drukkere tijden. En weer eens wat anders!

Zo kunnen de vragen er uitzien

Bij de algemene vragen kun je bijvoorbeeld denken aan: raad uit welk kerstliedje een bepaalde zin komt, hoe heet deze kerstfilm of maak een augmented foto met de Kerstman. Bedrijfsvragen kunnen direct gaan over je bedrijf en personeel: hoeveel vaste fulltimers zijn er werkzaam, wat is het meest verkochte product van dit jaar, wie zijn hond heeft puppy's gekregen, en welke collega heeft een auto met het kenteken 12-45-DRK.

Hoe gaat de online kerstborrel in zijn werk?

Jij levert bij ons een aantal vragen aan over je bedrijf. En wij combineren ze vervolgens met de kerstvragen. Ieder team krijgt een inlog om de game te starten. In de game krijgen ze vervolgens de opdracht om het scherm te delen, waardoor iedereen in het team op een smartphone of tablet kan meespelen. En dan kan het spel beginnen, welk team scoort binnen een uur tijd de meeste punten?

Met minder dan 50 personen?

Het jaar gezellig afsluiten maar is de groep niet groter dan 50 personen? Speel dan zelf de Christmas Game zonder begeleiding. Je kan de game gemakkelijk boeken via de website van Online Social Games. Wil je er meerdere tegelijk bestellen? Check dan eerst ons eigen aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan. O, je kan de game natuurlijk ook gewoon cadeau doen aan je collega's zodat ze hem zelf met vrienden of familie kunnen spelen.