SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Online kerstborrel van 2020


Online kerstborrel van 2020 Online kerstborrel van 2020 8.6 uit 10 gebaseerd op 14 ratings. 14 recensies.
Leuke game voor de kerstborrel van 2020
Beoordeeld met een 8.6
vanaf € 17,50 p.p. (min. besteding: € 350,00)

Zie je dit jaar geen mogelijkheid om de kerstborrel in één ruimte met elkaar te vieren? Vier de kerstborrel dan online! Wij hebben de meest knotsgekke en gezellige Christmas Game voor je op de plank liggen. Een game die je met alle collega's online speelt.

Gezellig samen een online game spelen

Of je collega nu thuiszit of op de werkplek, voor deze kerstborrel maakt het echt niet uit. Je maakt van tevoren teams en vervolgens barst de strijd los. Doordat je het scherm met je teamgenoten deelt, kunnen jullie zo samen deze geweldige Christmas Game kraken. In de game zitten allemaal opdrachten die te maken hebben met Kerst en een terugblik op het afgelopen jaar binnen je bedrijf. Het jaarlijkse praatje van de directie tijdens een 'normale' kerstborrel vind je nu dan dus terug in de game.

Fun en facts worden afgewisseld waardoor je zult merken dat je collega's steeds fanatieker worden om de kerstborrel game te winnen. Tip: stuur de deelnemers van tevoren via de post een kerstborrel pakketje toe met borrelnootjes, een flesje wijn en gezonde snacks. Dan kunnen jullie daar met zijn allen tegelijk van smullen.

Zo kunnen de vragen eruitzien

Bij de algemene vragen kun je bijvoorbeeld denken aan: raad uit welk kerstliedje een bepaalde zin komt, hoe heet deze kerstfilm of maak een augmented foto met de Kerstman. Bedrijfsvragen kunnen direct gaan over je bedrijf en personeel: hoeveel vaste fulltimers zijn er werkzaam, wat is het meest verkochte product van dit jaar, wie zijn hond heeft puppy's gekregen, en welke collega heeft een auto met het kenteken 12-45-DRK.Programma:

Tijdsduur: 1 uur

Prijs:  € 17,50 p.p.
min. besteding: € 350,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Speluitleg
- Wedstrijdelement
- Live scoreboard