Online Pubquiz XXL

Online pubquiz
Online pubquiz
Online pubquiz
Online pubquiz
Online pubquiz

Wie is de slimmerik van het bedrijf?

Speel een online pubquiz tegen je collega's! Zijn er een aantal op kantoor en een aantal thuis? Geen probleem! Alles gaat gemakkelijk online. In een uur tijd zijn er verschillende vragen en rondes. De categorieën lopen uiteen en er zullen zowel open als meerkeuzevragen gesteld worden.

Omdat het online is kan iedereen live zien wie er aan kop gaat. Bij moeilijke vragen zijn er meer punten te verdienen, en bij sommige vragen moet je binnen 10, 20 of 30 seconden antwoorden waardoor googelen geen zin meer heeft... Hoe sneller je reageert hoe meer punten je scoort! Welke collega haalt zo de meeste punten binnen en wint de Pubquiz XXL?

In teams

Wil je de online pubquiz XXL in teams spelen? Dan kan dit uiteraard ook! Met de applicatie Zoom of Microsoft Teams delen we ieder team in een kamer in. Hierin kan samen overlegd worden om de vragen juist te beantwoorden. Op deze manier strijden de teams tegen elkaar. Geef gerust aan wat je voorkeur is!

Maatwerk

Wanneer je een ronde met bedrijfsvragen wenst of als je graag eigen diensten of producten wil toevoegen aan de pubquiz, geef het door! We vinden dit altijd erg leuk om toe te voegen waardoor je ook nog een leuke of belangrijke boodschap aan de dag of avond kan meegeven. Als je dit vermeld bij het aanvragen van een offerte regelen wij het gelijk voor je.