Online Social Games

Online Social Games
Online Social Games
Online Social Games
Online Social Games
Online Social Games
Online Social Games
Online Social Games

Beloon je collega's met een originele Online Social Game!

Je collega's werken door corona extra uren en ook nog eens vanuit huis. Hierdoor spreek je ze mogelijk weinig in real life. Juist daarom wil je ze zo af en toe ook bedanken voor hun inzet. Zeker collega's die met kinderen thuiswerken, want het is inmiddels wel gebleken dat dit topsport is... Daarom is het erg leuk en origineel om ze online social games cadeau te geven!

Escape Room @ Home

Zo hebben we een 9-tal Escape Rooms @ Home waarbij iedere gezinssamenstelling een leuke Escape Room vanuit huis kan spelen. Opdrachten, raadsels en vragen beantwoorden om vervolgens de code binnen een uur te kraken. Elk game heeft een eigen thema en leeftijdscategorie. We hebben zelfs een Escape Room voor kinderen vanaf 3 jaar.

Escape Tours

Of geef ze een Escape Tour cadeau! Deze tour kan in 50 steden in Nederland en Europa worden gespeeld. Zoek binnen 2 uur de geheime uitgang van jouw favoriete stad! Dwalen door de stad, opdrachten, raadsels en vragen beantwoorden om vervolgens op de Wall of Fame terecht te komen. Hoe leuk is dat?

Games voor de feestdagen

Voor de gezellige december feestdagen hebben wij natuurlijk ook diverse games ontwikkeld. Zo hebben we de Sinterklaas Game, Christmas Game en New Year's Game. Hiermee maak je de traditionele feestdagen nog leuker, en dit kan je gemakkelijk met je vrienden en familie op afstand spelen. Voor elke game is er een gezins- en volwassenversie beschikbaar.

Al deze games worden gespeeld op een smartphone of tablet en kunnen op ieder moment worden gestart. Je collega bepaalt dus zelf wanneer hij/zij de online social games speelt. Je collega ontvangt inloggegevens en speluitleg in zijn mail en kan daarna direct aan de slag.

Scorebord

Wanneer je voor je bedrijf tickets koopt, zorgen wij er ook voor dat de scores van je collega's worden opgenomen op het scorebord. Hierdoor kan iedereen elkaars resultaten checken en zal blijken wie de beste van het bedrijf is! Een mooie manier van verbinden en competitie tussen de collega's.

Grote groep?

Heb je een klein team of is het alleen voor je eigen afdeling en wil je niet meer dan 5 Online Social Games aanschaffen? Dan kun je makkelijk en snel de website van Online Social Games raadplegen en daar je boeking maken. Ben je met een grotere groep? Vraag dan hier een offerte aan. Wie weet kunnen we een speciale prijs voor je maken.