SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Relatiedag


Relatiedag Relatiedag 8.2 uit 10 gebaseerd op 11 ratings. 11 recensies.
Waarderen en banden versterken
Beoordeeld met een 8.2
vanaf Prijs op aanvraag

Rally

Onze klassieke rally met Mini Coopers is één van de meest geboekte programma´s voor de invulling van een relatiedag. Er wordt een prachtige route gereden en het winnende team gaat er met een fles champagne vandoor!

De rally kan ook gereden worden met eigen auto´s. Jij zorgt in dit geval voor de auto´s en wij regelen de rest. Liever met andere oldtimers zoals een Jaguar XK150 uit 1957 of een Alfa Romeo Spider etc. op pad, dan is dit ook mogelijk.

Drop, Fly & Drive

Wat staat jullie vandaag te wachten? Onder het genot van een glas champagne mogen jullie instappen in de limo. Wanneer deze tot stilstand komt staan jullie oog in oog met één van onze helikopters. De vlucht is een sensatie om te beleven. Hierna wordt de route vervolgd per Mini Cooper. Weer terug bij de startlocatie kunnen jullie onder het genot van een hapje en drankje alle ervaringen met elkaar uitwisselen!Bedrijfsuitje Relatiedag Bedrijfsuitje Relatiedag Bedrijfsuitje Relatiedag Bedrijfsuitje Relatiedag Bedrijfsuitje Relatiedag

Maatwerk


Om dit uitje te organiseren is maatwerk van toepassing, neem daarom telefonisch contact op via 0577-401506 of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Offerte voor dit programma