SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Rib varen, rally rijden en vliegen


Rib varen, rally rijden en vliegen Rib varen, rally rijden en vliegen 8.4 uit 10 gebaseerd op 10 ratings. 10 recensies.
Beloon je collega's of relaties met dit onvergetelijke event. Rib varen, Rally rijden en vliegen in een sportvliegtuig.
Beoordeeld met een 8.4
vanaf € 225,00 p.p. (min. besteding: € 4500,00)

Jullie worden ontvangen op een sfeervolle rally locatie in het midden van het land. Bij aankomst zien jullie de klassieke Mini Cooopers staan uit de jaren 70 en 80 waarmee vandaag een klassieke rally gereden gaat worden.

Je relaties of collega's ontvangen bij ontvangst hun rally-cap met uiteraard het logo van jullie bedrijf en het rally schild dat op de Mini geplaatst moet worden. Tijdens de koffie of thee wordt er uitleg gegeven over de rally en over de rest van de dag. Daarna volgt de uitleg over het roadbook waarmee je al puzzelend de route aflegt. Onderweg kom je aan bij het vliegveld waar sportvliegtuigjes en instructeurs jullie al op staan te wachten. Jullie krijgen een mooie rondvlucht. Het is ook mogelijk om het programma uit te breiden met een vliegles. Eerst theorie en daarna mogen jullie zelf achter de stuurknuppel van het sportvliegtuig plaatsnemen. Hoe cool is dat?!

Na deze experience gaan we uitgebreid lunchen en vervolgen we onze weg in de Mini Coopers. Aan het eind van de rit zoeken we het water op waar je plaatsneemt in een RIB boot. Deze boten worden gebruikt door reddingsmaatschappijen en hebben een topsnelheid van 100 km per uur. Naderhand dineren aan het water als afsluiter van dit ter land, ter zee en in de lucht event. Voor iedereen onvergetelijk!


Bedrijfsuitje Rib varen, rally rijden en vliegen Bedrijfsuitje Rib varen, rally rijden en vliegen Bedrijfsuitje Rib varen, rally rijden en vliegen Bedrijfsuitje Rib varen, rally rijden en vliegen Bedrijfsuitje Rib varen, rally rijden en vliegen

Programma:

Tijdsduur: 7 uur

Prijs:  € 225,00 p.p.
min. besteding: € 4500,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Koffie / thee bij ontvangst
- Klassieke rally in Mini Coopers
- Roadbook
- Wedstrijdelement
- Vliegen in een sportvliegtuig
- Lunch
- RIB varen

Prijs


vanaf € 225,00 p.p.
min. besteding: € 4500,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!