SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Sinterklaas Game


Sinterklaas Game Sinterklaas Game 8.3 uit 10 gebaseerd op 11 ratings. 11 recensies.
De originele vervanger van het Sinterklaas dobbelstenen spel!
Beoordeeld met een 8.3
vanaf € 16,50 (min. besteding: € 16,50)

Het heerlijk avondje wat je normaal organiseert op kantoor kan dit jaar door corona niet doorgaan. Daarom hebben wij voor alle collega's die thuis Sinterklaas vieren de online Sinterklaas Game. De Sinterklaas Game wordt gespeeld op een smartphone en na elke vraag wordt deze doorgegeven met een volgende vraag of opdracht. Uiteraard mogen papa en mama helpen.

De Sinterklaas Game zit vol met uiteenlopende opdrachten voor het hele gezin. Denk aan de klassieke opdrachten zoals: pak een cadeautje voor degene links van je, wissel je cadeau met degene tegenover je etc. Maar daarnaast moeten er ook leuke augmented reality foto's en video's gemaakt worden, waarbij de sinterklaasliedjes natuurlijk niet zullen ontbreken. Kan jij de liedjes zingend afmaken? En weet jij hoe oud de Sint eigenlijk is geworden dit jaar? De Sinterklaas Game is dus een originele vervanger van het dobbelstenen spel!

Volledig automatisch

Iedere collega krijgt inloggegevens van de Sinterklaas Game en kan zo op zijn eigen moment sinterklaasavond vieren. Dit spel speel je dus niet tegelijk met je collega's. De scores die worden gehaald, komen natuurlijk wel zichtbaar op het digitale scorebord. Hier kan je dus zien welke collega de meeste punten heeft gehaald. De Sinterklaas Game is volledig geautomatiseerd en de inloggegevens worden gestuurd per mail.Bedrijfsuitje Sinterklaas Game Bedrijfsuitje Sinterklaas Game Bedrijfsuitje Sinterklaas Game Bedrijfsuitje Sinterklaas Game Bedrijfsuitje Sinterklaas Game Bedrijfsuitje Sinterklaas Game

Programma:

Tijdsduur: 1 uur, 15 min

Prijs:  € 16,50
min. besteding: € 16,50
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Speluitleg
- Inloggegevens
- Online scoreboard

Prijs


vanaf € 16,50
min. besteding: € 16,50

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!