Sinterklaas Game (2021)

Sinterklaas Game
Sinterklaas Game
Sinterklaas Game
Sinterklaas Game
Sinterklaas Game
Sinterklaas Game
Sinterklaas Game

Doe eens wat anders en maak het 'heerlijk avondje' nu nog leuker met de Sinterklaas Game.

Door Corona kan ook het heerlijk avondje op kantoor niet doorgaan... Daarom hebben wij voor alle collega's die thuis Sinterklaas vieren de online Sinterklaas Game. De Sinterklaas Game wordt gespeeld op een tablet of smartphone, uiteraard mogen papa en mama helpen. De kinderen zullen zich helemaal laten meeslepen in het spannende verhaal. Door de grappige opdrachten wordt de traditionele pakjesavond nog specialer. Dit levert zeker leuke herinneringen op voor later!

Deze knotsgekke Sinterklaas Game zit vol met uiteenlopende opdrachten voor het hele gezin. De kids gaan o.a. op de foto met Sinterklaas, Piet en het paard Ozosnel. Ze kunnen online hun pietendiploma halen en uiteraard wordt de kennis over sinterklaasliedjes getest. Is dit allemaal gelukt? Dan kunnen de cadeautjes worden uitgepakt.

Volledig automatisch

Iedere collega krijgt inloggegevens van de Sinterklaas Game en kan zo op zijn eigen moment sinterklaasavond vieren. Dit spel speel je dus niet tegelijk met je collega's. De scores die worden gehaald, komen natuurlijk wel zichtbaar op het digitale scorebord. Hier kan je dus zien welke collega de meeste punten heeft gehaald. De Sinterklaas Game is volledig geautomatiseerd en de inloggegevens worden gestuurd per mail.

TIP: cadeautjes per post

Als personeelsvereniging of directie geef je misschien jaarlijks cadeautjes aan de kinderen van je collega's. Mogelijk kun je ze dit jaar per post sturen, in combinatie met de Sinterklaas Game. Je collega's zullen dit zeer waarderen en zullen dit niet snel verwachten!

Grote aantallen?

Heb je een klein team of is het alleen voor je eigen afdeling en wil je niet meer dan 5 Sinterklaas Games in totaal? Dan kun je makkelijk en snel de website  van Online Social Games raadplegen en daar je boeking maken. Ben je met een grotere groep? Vraag hier dan snel een offerte aan. Wie weet kunnen we een speciale prijs voor je maken.

Deze Sinterklaas Game is aangepast naar de editie van 2021!