SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Sportdag


Sportdag Sportdag 8.1 uit 10 gebaseerd op 5 ratings. 5 recensies.
Een competitieve dag met collega's. Superleuk en... sportief!
Beoordeeld met een 8.1
vanaf Prijs op aanvraag

Voor grote bedrijven en grote groepen organiseren wij sportdagen op maat. Bijvoorbeeld op een sportcomplex bij jou in de buurt of ergens centraal in Nederland. Samen bepalen we wat de gewenste activiteiten van de dag zijn. Uiteraard kan je ook zelf alles inregelen en alleen de activiteiten aan ons overlaten.

Warming up en sportieve activiteiten

We beginnen de dag met koffie of thee en iets lekkers. Bij binnenkomst worden gekleurde shirts uitgedeeld om de teams in te delen. Voordat het sportieve gedeelte begint doen we een leuke warming-up, want die kan natuurlijk niet uitblijven. Vervolgens gaan de teams onderling de strijd aan met verschillende activiteiten. De activiteiten kunnen bestaan uit teamsporten als (beach)volleybal, (zaal)voetbal of hockey. En daarbij is de EHBO natuurlijk ook aanwezig.

Natuurlijk kunnen we ook een sport toevoegen als atletiek. Daarnaast is de Olympische Spelen ook een leuk thema om te gebruiken met activiteiten als boogschieten, sumoworstelen of schermen. Welk team, afdeling of vestiging neemt de wisselbokaal mee naar huis? Aan het einde van de middag weten we wie de winnaar is en volgt de prijsuitreiking.Bedrijfsuitje Sportdag Bedrijfsuitje Sportdag Bedrijfsuitje Sportdag Bedrijfsuitje Sportdag Bedrijfsuitje Sportdag Bedrijfsuitje Sportdag

Maatwerk


Om dit uitje te organiseren is maatwerk van toepassing, neem daarom telefonisch contact op via 0577-401506 of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Offerte voor dit programma

10:00 Ontvangst met koffie/thee
11:00 Welkomstwoord met groepsfoto
11.30 Warming up & activitieiten
13:00 Lunch
14:00 Restart activiteiten
16:00 Finale wedstrijden
17:00 Opening buffet
17:30 Prijsuitreiking
19:30 Einde

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!


Veluwe Specialist

Sportief met een kleinere groep?


Ben je met een kleine groep maar zoek je wel een sportieve activiteit? Kom dan naar 1 van onze klimbossen in Garderen of Harderwijk! Durf jij te fietsen tussen de bomen in Garderen of kies je voor een vrije val van 16 meter hoogte in Harderwijk?

Bekijk deze activiteit