SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Teambuilding voor grote groepen


Teambuilding voor grote groepen Teambuilding voor grote groepen 8.4 uit 10 gebaseerd op 19 ratings. 19 recensies.
Teambuilding met zoveel personen, is dat echt mogelijk?
Beoordeeld met een 8.4
vanaf Prijs op aanvraag

Bij een groepsgrootte boven de 100 personen moeten we realistisch zijn. Op deze dag zal niet iedereen elkaar leren kennen. Daarom werken we bij deze groepsgrootte in teams variërend van 10 tot 20 personen, afhankelijk van de activiteiten en de totale groepsgrootte van de dag. Na het ontvangst op een bijzondere locatie, starten we met een speeddate tussen de teamleden zodat ze weten wie ze in het team hebben. Daarna starten we met teamopdrachten. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een brug, waarbij je moet samenwerken met andere teams, of het realiseren van een schilderij met meerdere doeken waarbij de voorbeelden worden doorgegeven via portofoons.

Luchtig en leerzaam?

De dag is ook te combineren met samenwerkingsopdrachten en fun-onderdelen. Zo wordt deze teambuildingsdag leerzaam én leuk. Door middel van banners die je bij de opdrachten plaatst met de visie, missie en bedrijfslogo, maakt het de verbinding tussen de activiteit en je bedrijf inzichtelijk en compleet. Aan het eind van de middag sluiten we de dag af met een percussie workshop! Of het voor 100 of 1000 personen is, iedereen krijgt een rol en muziekinstrument en zal dus onderdeel worden van deze muzikale afsluiting van de dag.

Naderhand een heerlijk buffet en BBQ met uiteraard een goede DJ als spetterend einde! Hoe zo´n dag er precies uit kan zien staat bij het voorbeeld tijdschema aangegeven.


Bedrijfsuitje Teambuilding voor grote groepen Bedrijfsuitje Teambuilding voor grote groepen Bedrijfsuitje Teambuilding voor grote groepen Bedrijfsuitje Teambuilding voor grote groepen Bedrijfsuitje Teambuilding voor grote groepen

Programma:

Tijdsduur: 6,5 uur

Prijs op aanvraag
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Brug bouwen
- Companysong
- Levend tafelvoetval
- Boogschieten
- Percussie workshop
- BBQ of buffet

13:00 Ontvangst met koffie/thee met iets lekkers
13:30 Start activiteiten
17:30 Gezamenlijke percussie workshop met alle deelnemers
18:00 Prijsuitreiking
18:30 BBQ/buffet

* Let op: dit is slechts een voorbeeldprogramma. Maatwerk is altijd mogelijk!