Online teambuildingsgame HACKED

HACKED - teambuildingsgame
HACKED - teambuildingsgame
HACKED - teambuildingsgame
HACKED - teambuildingsgame

Een gave teambuildingsgame die je gewoon vanuit huis en/of kantoor kan spelen!

O nee! Jullie bedrijf is gehacked! Niemand kan meer bij de belangrijke documenten en de rekeningnummers worden, as we speak, leeggeplunderd. De vingerafdruk- en irisscanners om het kantoor binnen te komen werken ook niet meer. Alle vestigingen wereldwijd zijn in één klap niets meer waard. Het enige wat je nog over hebt is je eigen identiteit, je mobiele telefoon en je eigen laptop of thuiscomputer... Gelukkig maar, want nu is het in ieder geval nog mogelijk om te communiceren met je collega's over de hele wereld. Hoog tijd om dit probleem met deze online teambuildingsgame op te lossen!

Er is iemand die jullie bewust kwaad wil doen. Maar wie is het? En waarom? Is er een organisatie jaloers op jullie bedrijf? Jullie zijn immers de beste in jullie soort, groeien als kool, en zien altijd kansen. Daarnaast werken jullie continu intensief samen, en dat op een hoog tempo en effectieve manier. Eigenlijk zijn jullie de uitvinders als het gaat om teambuilding.

Zal het een concurrent zijn? Zou iemand het gemunt hebben op de directie? Ze rijden immers ook rond in dure auto's... Of zou het toch die ICT medewerker zijn die vorig jaar om mysterieuze redenen is ontslagen?

Deze game teambuildingsgame speelt iedereen individueel én in teamverband. En dat gewoon op afstand vanuit huis of kantoor. Zonder de juiste communicatie en samenwerking kan het probleem niet opgelost worden. Naast fun is het dus ook nog eens een goede training! Om betere inzichten te krijgen kan je er ook nog voor kiezen om teambuilding trainers mee te laten kijken.

Kies je voor teambuilding en ben je op zoek naar een nieuwe manier om je collega's op afstand te laten verbinden? Dan is HACKED de beste game ter wereld! Want ja, de game kan natuurlijk ook gewoon in het Engels gespeeld worden. Vraag hiervoor snel een offerte aan!