Virtuele Sagrada Familia Tour

Sagrada Famila
Sagrada Familia
Sagrada Familia
Sagrada Familia

Waan je voor even in Barcelona met de virtuele Sagrada Familia tour!

Stap je nu ook het liefst in een vliegtuig naar Barcelona met je collega’s om de stad te ontdekken? Met de virtuele Sagrada Familia tour wanen jullie je voor even in Barcelona en genieten jullie samen van een spectaculaire Nederlandse tour door het wereldwonder van Barcelona. Ook een goede optie toch?

Strijden jullie liever niet tegen elkaar met een online game, maar willen jullie gewoon gezellig online borrelen? Dan is deze virtuele tour de perfecte online optie! Onder begeleiding van een Nederlandse gids betreden jullie de virtueel de Sagrada Familia. Jullie krijgen niet alleen prachtige beelden van het huidige gebouw te zien, maar ook beelden van vroeger én een sneak preview hoe het er uit komt te zien als het gebouw eindelijk af is.

De enthousiaste gids leidt al jaren tours door de kerk, en is de enige Nederlandse gids die hier tours mag aanbieden. Ben je er al wel eens geweest? Geen probleem! De tour is leuk voor iedereen. Je kan virtueel namelijk verder in detail treden waardoor er ook verder ingezoomd kan worden op de leukste weetjes.

Met dit online uitje en de juiste hapjes & drankjes op schoot wanen jullie je dus echt even in Barcelona. Is het bij jullie ook hoog tijd om samen weer iets unieks mee te maken? De virtuele Sagrada Familia tour is met recht een typische ‘corona’ belevenis die jullie niet snel meer zullen vergeten!

Vraag voor meer informatie snel een offerte aan!