Vrijdagmiddagborrel tip!

SOS Events vrijdagmiddagborrel
Vrijdagmiddagborrel tip!
Vrijdagmiddagborrel tip!
Vrijdagmiddagborrel tip!
Vrijdagmiddagborrel tip!

Vele mogelijkheden voor een originele vrijdagmiddagborrel!

Organiseer jij een vrijdagmiddagborrel? Maak deze nog leuker met een game! Na een week hard werken verdienen je collega's wel een gezellige afsluiter. Als iedereen gesetteld is, kan de game beginnen. De inlogcodes worden verdeeld, de teams worden samengesteld, en dan barst de strijd los. Zo is het net wat meer dan een drankje doen :)

We hebben een aantal games die geschikt zijn voor iedere vrijdagmiddagborrel. Hieronder kun je zien welke dit zijn:

Escape Room @ Work

Bij de Escape Room @ Work games zijn er in een aantal leuke varianten met verschillende moeilijkheid: Oriënt Express, Onbewoond Eiland, Penthouse in Manhattan. Ieder team logt in op de speciale app om de game te starten. Vervolgens is het de bedoeling om zo snel mogelijk de codes te kraken. Hiervoor krijg je maximaal 1 uur de tijd, en ondertussen wordt er natuurlijk lekker geborreld en gegeten. Aan het eind ontvang je een overzicht van de scores en kun je zien welk team gewonnen heeft.

HACKED

Wil je je collega's echt uitdagen? Dan is HACKED de ideale game! Het is een teambuildingsgame waarin niets is wat het lijkt. Je bedrijf is gehackt en de hacker bevindt zich ergens op de wereld. Door met je team slim te spelen kom je erachter waar de hacker zich schuilhoudt en kun je de schade voor het bedrijf beperken. Het leuke aan HACKED is dat je ook moet samenwerken met andere teams om verder te komen in het spel. Wie kan delen, kan vermenigvuldigen...

i-Challenge

De i-Challenge: een pubquiz, maar dan toch wat lastiger. De ene vraag levert meer punten op dan de andere vraag. Kies je voor moeilijk of makkelijk? Deze game is uit te breiden met vragen over jouw bedrijf. Met op maat gemaakte vragen kun je ervoor zorgen dat de game nog meer aansluit bij je wensen. Uiteraard kunnen we de i-Challenge ook combineren met een borrelpakket voor je collega's. Slim, origineel en lekker!

Who's the Millionaire?!

Nadat iedereen is ingelogd kunnen de teams worden samengesteld. Drie, twee, één... Start! De oprichter van een groot bedrijf heeft een vermogen achtergelaten voor één van je collega's. Aan jullie als team de taak om te achterhalen welke collega een geheime miljonair blijkt te zijn. Het duurt ruim een uur dus perfect voor je vrijdagmiddagborrel!

Ook online mogelijk

Een groot voordeel is dat je kan kiezen tussen een variant op locatie in de kantine of een combinatie met een online variant zodat iedereen mee kan doen. Zet je thuiswerkende collega's op het scherm en betrek iedereen erbij.