SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Vrijdagmiddagborrel tip!


Vrijdagmiddagborrel tip! Vrijdagmiddagborrel tip! 8.6 uit 10 gebaseerd op 22 ratings. 22 recensies.
Vele mogelijkheden voor een originele vrijdagmiddagborrel!
Beoordeeld met een 8.6
vanaf € 17,50 p.p. (min. besteding: € 350,00)

Organiseer jij een vrijdagmiddagborrel? Dan zorgen wij voor een leuke online game. Deelnemers kunnen thuis en/of op het werk actief deelnemen aan het spel. Wil je helemaal goed uitpakken, dan sturen we van tevoren borrelpakketjes naar je collega's op. Dan kunnen ze tijdens de game gezellig met elkaar van hetzelfde borrelpakketje smullen. In het borrelpakketje, dat door iedere brievenbus past, zit bijvoorbeeld een wijntje, borrelnootjes of BiFi worstjes. Er zijn vele mogelijkheden! Dit past allemaal door je brievenbus.

Als iedereen gesetteld is, kan de online game beginnen. De inlogcodes worden verdeeld, de teams worden samengesteld, en dan barst de strijd los. We hebben een aantal games die geschikt zijn voor iedere vrijdagmiddagborrel. Hieronder kun je zien welke dit zijn.

Escape Room @ Home

De Escape Room @ Home games zijn er in een aantal leuke varianten met verschillende moeilijkheid: Oriënt Express, Onbewoond Eiland, Penthouse in Manhattan. Ieder team logt in op de speciale app om de game te starten. Vervolgens is het de bedoeling om, thuis of op de werkvloer, zo snel mogelijk de codes te kraken. Hiervoor krijg je maximaal 1 uur de tijd, en ondertussen wordt er natuurlijk lekker geborreld en gegeten. Aan het eind ontvang je een overzicht van de scores en kun je zien welk team gewonnen heeft.

HACKED

Wil je je collega's echt uitdagen? Dan is HACKED de ideale game! Het is een teambuildingsgame waarin niets is wat het lijkt. Je bedrijf is gehackt en de hacker bevindt zich ergens op de wereld. Door met je team slim te spelen kom je erachter waar de hacker zich schuilhoudt en kun je de schade voor het bedrijf beperken. Het leuke aan HACKED is dat je ook moet samenwerken met andere teams om verder te komen in het spel. Wie kan delen, kan vermenigvuldigen...Bedrijfsuitje Vrijdagmiddagborrel tip! Bedrijfsuitje Vrijdagmiddagborrel tip! Bedrijfsuitje Vrijdagmiddagborrel tip! Bedrijfsuitje Vrijdagmiddagborrel tip! Bedrijfsuitje Vrijdagmiddagborrel tip! Bedrijfsuitje Vrijdagmiddagborrel tip!

Programma:

Tijdsduur: 1 uur

Prijs:  € 17,50 p.p.
min. besteding: € 350,00
Offerte voor dit programma

Inclusief:


- Speluitleg
- Inloggegevens
- Online scoreboard

Prijs


vanaf € 17,50 p.p.
min. besteding: € 350,00

Vraag een offerte aan!
Gratis, vrijblijvend en binnen 1 werkdag!