Waar is Willy?!

Waar is Willy?!
Waar is Willy?!
Waar is Willy?!
Waar is Willy?!
Waar is Willy?!
Waar is Willy?!

Is het tijd voor wat gezellige commotie op de werkvloer? Speel dan de ‘Waar is Willy?!’ game! Met deze nieuwe outdoor game toveren jullie het bedrijf (of andere locatie naar keuze) simpel om tot speelveld. En de collega’s die thuiswerken kunnen ook nog eens mee doen!

Waar hangt Willy nu weer uit? Is Willy aan het koffiedrinken in de coffee corner? Werkt Willy thuis? Is Willy ziek? Of is Willy op vakantie? Door de nieuwe werksituatie kan je een bepaalde collega nog wel eens mislopen. En daarom is juist nu een bedrijfsuitje belangrijk! Met de ‘Waar is Willy?!’ game gaan jullie samen op zoek naar die ene collega. Ja, ook de thuiswerkers kunnen meedoen!

Wat ga je doen?

De game speelt zich af bij jullie op de zaak of een andere locatie naar keuze. De thuiswerkers worden ingedeeld in een team die ter plaatse is. Via onze app zie je allerlei pins verspreid rondom de locatie. Hier loop je naartoe voor een opdracht, die ieder teamlid op zijn scherm te zien krijgt. De vraag kan op dat moment door één van de teamleden worden beantwoord. Let op, de game is alleen leuk om te spelen als minimaal de helft van het team fysiek aanwezig is!

Ook zijn er doe-opdrachten waarbij de collega’s ter plaatse moeten samenwerken met de eventuele thuiswerkers. Zo moet er een teamfoto en filmpjes worden gemaakt waar iedereen op zichtbaar is. Hoe? Ja.. dat vergt creativiteit! Daarnaast voegen we bedrijfsvragen en leuke hersenkrakers aan de game toe. En hebben jullie genoeg punten? Dan kan je op zoek naar Willy!   

In de avond? Of slecht weer?

‘Waar is Willy?!’ kan ook in het donker en bij slecht weer gespeeld worden. Jij als organisator plakt dan door het gehele bedrijf QR codes op, waar opdrachten achter zitten die via onze app geopend kunnen worden. Dus van restaurant, lift, werkplaats tot het koffiezetapparaat op de 3de verdieping. Zo kan de game altijd doorgang hebben! Ook met nieuwe corona maatregelen... Vraag snel een offerte aan voor meer informatie.

LET OP: dit bedrijfsuitje is pas te spelen vanaf 1 oktober 2021.

Dit (online) bedrijfsuitje is ontwikkeld door Gamified Concepts.