SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!
Erik Kroon

Pretpark of SOS Events

Geplaatst op maandag 12 februari 2018


"Erik, ik heb vanochtend weer een aanvraag gekregen voor 200 personen. Met de vraag of we voor 25 euro per persoon een leuke dag kunnen organiseren. Het liefst inclusief lunch, maar lunchpakketjes mag eventueel ook."

Tja, dit soort aanvragen krijgen wij regelmatig van bedrijven die een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje willen organiseren voor alle personeelsleden met partner en kinderen. En dat kunnen wij niemand kwalijk nemen. Want een dergelijk budget is dan vrij normaal, maar dan ligt een uitje naar een pretpark of dierentuin toch meer voor de hand.

Voordat we de aanvraag afwijzen leggen we vaak eerst het verschil uit tussen een bedrijfsuitje in een pretpark of dierentuin en een uitje of familiedag georganiseerd door SOS Events. Sommige bedrijven realiseren zich namelijk niet dat er daadwerkelijk (grote) verschillen zijn tussen de ene invulling van een gezinsevent en de andere.

Allereerst is het belangrijk om de doelstelling van de dag duidelijk te hebben. Als het doel bijvoorbeeld teambuilding is en daarnaast het ontmoeten van je collega's met partner, dan is een uitstapje naar een zoo of attractiepark niet echt 'the place to be'. Je collega's zullen er dan namelijk een gezellig dagje uit met het gezin van maken. Dan kun je beter kiezen voor een exclusieve locatie met leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Eventueel met wedstrijdelement en een gezamenlijke activiteit. Je collega's en hun gezin kunnen elkaar zo op een informele manier ontmoeten en elkaar 'spelenderwijs' beter leren kennen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het budget gewoon niet meer is dan 25 euro per persoon, inclusief consumpties en eventueel een hapje. Maak het jezelf dan vooral niet moeilijk en organiseer een dagje weg naar een attractiepark. Regel zelf de lunchpakketjes en geef iedere collega met zijn of haar gezin toegang tot het Dolfinarium, Walibi of bijvoorbeeld de Apenheul. Inclusief consumptiemunten welke op een centrale plek in te leveren zijn voor koffie of een biertje. Deze dag kun je dan ook wel zien als een cadeautje, in de vorm van vrijkaarten.

Kies je voor een bedrijfsfeest voor het hele gezin, georganiseerd door SOS Events, dan zorgen wij ervoor dat vlaggen van je bedrijf bij de ingang van een van onze evenementenlocaties staan. Jullie worden vriendelijk ontvangen, kunnen iedereen als organisatie of directie (op het podium) officieel welkom heten en desgewenst badges uitdelen. Vervolgens wordt het programma en een plattegrond van de locatie uitgereikt, uiteraard met het logo van je bedrijf en eventueel consumptiemunten.

Daarna kan iedereen beginnen aan de verschillende activiteiten, inclusief professionele begeleiding en aandacht. Van een klimbos of quad rijden tot een escape room of bumper voetbal. Uiteraard zijn er ook speciale activiteiten voor de kids. En de allerkleinsten kunnen knutselen of een modeshow houden onder toezicht van een recreatieteam. Na afloop een spannende prijsuitreiking en heerlijke BBQ. Alles op één locatie en genoeg gelegenheid om je collega's en hun partner beter te leren kennen. De appels en peren zitten hem dus in de aandacht en exclusiviteit.

Kortom, als je een familiedag bij SOS Events gaat vergelijken met een dagje pretpark, dan vergelijk je dus eigenlijk appels met peren.

Mag ik je uitdagen? Doe bij SOS Events een aanvraag voor een familiedag en wij beloven je dat je collega's het jaar erna weer zo'n soort invulling wensen. Immers, aandacht maakt alles leuker!

Met vriendelijke groet,

Erik Kroon
Eigenaar SOS Events BV
www.bedrijfsfeest.nl

 • Stel:

  "Goede communicatie en goede afstemming op onze wensen. Enthousiaste begeleiding en leuke activiteiten. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Konstruktieburo Snetselaar BV:

  "Het was een geslaagde avond. De mannen genoten van het vlees buffet en het darten was ook erg leuk! Enthousiaste begeleiding! Top"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Westerhuis:

  "ondanks dat het corona tijd was hebben we toch genoten van ons jaarlijks dagje uit. "

  Activiteit: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10
 • Glashandel Aart Bouman:

  "Wij hebben een hele leuke dag gehad! Van begin af aan was alles tip top geregeld! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Nienke :

  "We hebben een enorm leuke dag gehad! Super bedankt voor alle goede zorgen! "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10

5 redenen om bij ons te boeken:


24 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit
Origineel en uniek aanbod
Centraal gelegen in Nederland
Beoordeling van onze klanten: 8,4/10