SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!
Erik Kroon

Een relatie evenement met 287 km per uur!

Geplaatst op woensdag 7 mei 2014


“Erik, er ligt een brief op je bureau voor een relatie evenement met...” Terwijl ik de envelop open, hoor ik mijn Outlook een 'pling' geven. Mijn mailbox vertelt me dat ik een uitnodiging heb van mijn branchevereniging om te netwerken. Pffff...

“Erik, je afspraak is er! Cappuccino met twee streepjes suiker?” “Ja is prima!” Ondertussen lees ik snel de aantekeningen die ik van mijn salesafdeling heb gekregen over mijn afspraak. De klant wil een relatie dag organiseren. Tijdens de intake vertelt mijn afspraak dat hij zijn 240 klanten van plan is uit te nodigen voor een relatiedag. En golfen leek hem wel geschikt.

Ik vroeg hem of deze klanten allemaal dezelfde omzet brengen en hoe hij deze relaties allemaal te woord ging staan die dag. Tevens vroeg ik aan hem of hij nog precies wist welke bedrijven hem in het verleden hadden uitgenodigd voor een golfdag. Hij kreeg het al snel door en begreep dat hij beter voor een kleiner en goed geselecteerd gezelschap moest organiseren. Hij begreep ook dat het een exclusief en uniek event moest worden in plaats van een golfdag.

Hij besluit zijn 20 top-klanten uit te nodigen bij het Roode Koper in Leuvenum. Om vervolgens daar vandaan een klassieke rally te organiseren, met halverwege een bezoekje aan vliegveld Teuge. Daar krijgt iedereen vliegles in een helikopter. Halverwege de dag volgt een mooie lunch in een kasteeltje en in de avond is er tijd om uitgebreid te dineren in het landhuis waar we zijn gestart. Halverwege het diner komt Jan Lammers met een presentatie, die tegelijk de prijsuitreiking verzorgt van de rally.

Tijdens de presentatie van Jan krijg ik een belletje van mijn helikopter maatschappij. Hij vraagt of ik morgenochtend tijd heb voor een proefrit in een MClaren 650S. Ik zeg direct ja! De volgende dag realiseer ik me dat ik over 25 jaar nog precies weet dat ik met 287km/uur op de A6 heb gereden en van wie ik dat cadeau heb gekregen⃛

Oftewel; bedenk goed hoe u relaties bedankt. Geef ze een unieke herinnering. Zo wordt uw relatiedag geen kostenpost maar een investering. En blijft uw relatie een relatie tot in eeuwigheid!

Erik Kroon
Eigenaar SOS Events - www.bedrijfsfeest.nl

 • Freelance Fair BV:

  "Fantastische dag, heerlijk genoten met z'n allen."

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Distributiegespreksgroep:

  "De coronamaatregelen werden heel goed toegepast! Mede daardoor werd het een zeer geslaagde middag/avond!"

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10

5 redenen om bij ons te boeken:


24 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit
Origineel en uniek aanbod
Centraal gelegen in Nederland
Beoordeling van onze klanten: 8,4/10