SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Daarom boekt u bij SOS EventsSOS Events bestaat sinds 1996 en heeft reeds 500.000 bezoekers op zijn bedrijfsuitjes gehad. SOS Events staat voor Sfeer=Beleven=Herinneren. Redenen waarom klanten kiezen voor SOS Events zijn de volgende:

SOS Events heeft al zijn materialen in eigen beheer

Het voordeel hiervan voor u als klant is dat u verzekerd bent van activiteiten van goede kwaliteit. SOS Events heeft een eigen werkplaats en monteurs in dienst om de fietsen, E-steps, Mini Coopers, mountainbikes, E-loopfietsen, twizy's en FATbikes te onderhouden. Want niets is zo vervelend als tijdens uw evenement iets kapot gaat en een deelnemer daardoor niet verder kan.

SOS Events ontzorgt tijdens uw evenement

Als boeker van het evenement kunt u gewoon meedoen aan de activiteit. Als er onderweg problemen zijn met een deelnemer dan halen wij deze deelnemer op en nemen hem/haar mee naar de startlocatie. Zijn er onderweg problemen met bijvoorbeeld een Mini Cooper (en dat kan natuurlijk altijd met een oldtimer), dan zorgen wij voor vervangend vervoer zodat het evenement gewoon voor iedereen kan doorgaan.

SOS Events maakt foto's tijdens uw evenement

We starten altijd met een leuke groepsfoto die ervoor zorgt dat u naderhand een leuke herinnering heeft. De foto's worden gemaakt door onze instructeurs en geven de sfeer van de dag weer. Wilt u een professionele fotograaf foto's laten maken, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen.

SOS Events staat bekend om zijn originele programma's en activiteiten

Wij kiezen er niet voor om vlot bouwen, boogschieten, mountainbiken en andere activiteiten zomaar aan te bieden. Wij kiezen ervoor om u een beleving te bieden die de deelnemers aan het bedrijfsuitje of de teambuilding een herinnering zullen opleveren. Bekijk ons aanbod en wees verrast!

SOS Events laat de horeca verzorgen door specialisten

Oftewel, u kiest een leuke activiteit die past bij uw doelgroep. En wij laten vervolgens deze activiteit starten bij een restaurant, huurlocatie of hotel. Op deze manier bent u verzekerd van een top uitje gecombineerd met top eten en gastvrijheid. U krijgt van ons gratis advies over locaties en kunt, wanneer u dit wenst, alle horecawensen rechtstreeks doornemen met de horecalocatie. De prijzen die wij offreren zijn de prijzen die de horeca ook rekent. Gewoon transparant.

SOS Events is specialist op de Veluwe als het gaat om bedrijfsuitjes, teambuilding en relatiedagen

Sinds 1996 is SOS Events al actief met activiteiten op de Veluwe. Dit is in uw voordeel. Wij kennen alle (congres)locaties, kunnen snel de beschikbaarheid checken en kennen alle (on)mogelijkheden. Zo vinden veel van de activiteiten plaats in de natuur. Wij hebben met alle grondeigenaren overeenkomsten zodat u verzekerd bent van een geweldig uitje in de natuur. Door onze centrale ligging op de Veluwe hoeft u geen transportkosten te betalen. Waarom moet u absoluut een activiteit organiseren op de Veluwe? Het is makkelijk bereikbaar (20 minuten vanaf Amersfoort, 35 minuten vanaf Utrecht, en 1 uur vanaf Amsterdam) en natuurlijk een prachtige natuur met zandverstuivingen (grootste van West-Europa), heiden, oerbossen en pittoreske dorpjes!

SOS Events begeleidt alle evenementen zelf

Dit betekent dat u als boeker de hele dag gewoon mee kunt doen met de activiteiten. Onze instructeurs zorgen voor de materialen, staan voor de groep, maken (eventueel) een teamindeling en zorgen ervoor dat het programma start en eindigt op het juiste tijdstip. Het personeel is intern opgeleid en natuurlijk zorgen we voor een wedstrijdelement met naderhand een leuke prijsuitreiking. Alle instructeurs hebben een reanimatiecursus gevolgd en zorgen ervoor dat er bij calamiteiten direct wordt gehandeld. Bij SOS Events huurt u dus niet alleen materiaal, maar krijgt u een onvergetelijk totaal verzorgd event.

SOS Events wil graag weten wie u bent

Daarom zal er, wanneer u online via onze site een offerte aanvraag doet, altijd een telefonische intake volgen. Wees gerust, wij bellen niet vanuit SOS Events maar vanuit de naam van de verkoopster. Uw collega's zullen dus niets merken van het intake gesprek. Uiteraard kunnen we ook bellen op een moment dat het u uitkomt. Waarom wij willen weten wie u bent? Omdat wij u een passende offerte willen bieden, advies willen geven over onze expertises en geïnteresseerd zijn in uw verhaal. Een bedrijfsuitje, teambuilding of relatiedag is immers een investering toch?

SOS Events geeft u ook na het evenement voordeel

U spaart automatisch EveneMunten. Elke euro die u besteedt levert u voordeel op bij een volgende boeking. Daarnaast krijgt u korting op ons Klimbos Garderen en andere leuke aanbiedingen zoals de groepsfoto op canvas.

SOS Events legt alles vast

Alle details die u bespreekt met de verkoopster worden vastgelegd in een draaiboek. Zo weten de medewerkers die uw evenement begeleiden exact wat er is afgesproken. Daarnaast legt de supervisor van uw evenement na zijn/haar dagje uit bij SOS Events alles vast in zijn/haar logboek. Hierin noteert hij/zij hoe het evenement is verlopen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een jaar later nogmaals bij ons boekt of als een collega het overneemt. Uiteraard kunt u na het evenement online een recensie achterlaten. Al 10.000 bedrijven hebben dit gedaan.

SOS Events verzorgt teambuilding met toegevoegde waarde

Al sinds de oprichting van SOS Events zijn wij ons bewust van het feit dat teambuilding alleen meerwaarde heeft als er feedback wordt gegeven aan de deelnemers. Wanneer u kiest voor teambuilding of een training dan werken wij samen met trainers die u met elk gewenst thema kunnen helpen. Kijk gerust op www.teambuilding.nl als u daar behoefte aan heeft.

SOS Events is TÜV gekeurd

Doordat wij lid zijn van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) bent u verzekerd van een veilige activiteit. We worden jaarlijks getoetst, zijn van mening dat bijvoorbeeld bestuurders van gemotoriseerde vervoersmiddelen verzekerd moeten zijn (op quad rijden na i.v.m. eigen risico) en kiezen er bewust voor om ons klimbos te voorzien van een zekersysteem waarbij u continu vastzit.
 • Borst:

  "Iedereen was zeer enthousiast!"

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10Beoordeeld met 7/10
 • Olde Nordkamp:

  "Leuke wisselende activiteiten met een leuke en goede begeleider"

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • JWL Advies en Management BV:

  "Superleuke dag gehad!"

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Jan van Veldhuizen Glas- en Schildersbedrijf:

  "Het was mede dankzij jullie fantastisch. Bedankt hiervoor!"

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Oude Maatman:

  "Leuke uitdagende escapes!! Nieuw voor ons en een leuke ervaring "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10

5 redenen om bij ons te boeken:


22 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit
Origineel en uniek aanbod
Centraal gelegen in Nederland
Beoordeling van onze klanten: 8,3/10