Het leukste teamuitstapje op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor het leukste teamuitstapje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je teamuitstapje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Het leukste teamuitstapje

SOS Events biedt veel unieke en spectaculaire evenementen aan. Wat dacht je van een rondje elektrisch rijden op de E-chopper, een middag handboogschietenklimmen in het hoogste en veiligste klimbos van Nederland. Of besluit je een prachtige route te rijden met onze klassieke mini’s. Door de diversiteit kan SOS Events ieder teamuitje tot een succes maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van je teamuitstapje? Neem dan gerust contact op met SOS Events! Wij helpen je graag verder met de invulling van je dag, zodat het teamuitstapje een dag wordt om nooit te vergeten.

De leukste teamuitstapjes:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 69.95 p.p.
Lees meer
E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper, stoerste bedrijfsuitje allertijden! Met zijn dikke banden en chopperstuur krijgt iedereen een lach op zijn gezicht.

Score: 8.1
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer
Clinic handboogschieten

Handboogschieten als leuke onderbreking op de dag of als onderdeel van een compleet arrangement. Wie is de Wilhelm Tell in jullie team?

Score: 8.4
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer