Lekker op de Trekker op TV

Op vrijdag 17 juli werd er in het programma Gelderland Zomerland een item uitgezonden over het arrangement 'Lekker op de Trekker'. Tijdens dit programma op TV Gelderland kunt u zien hoe u uw eigen trekkerriebewies kunt hoalen! In deze aflevering stapte Fleur van der Kieft op de trekker en behaalde zij, na haar theorie en praktijkexamen, haar enige echte trekkerriebewies

Lekker op de Trekker is een arrangement dat plaats vindt op het weiland van boer Arend. Zijn boerderij, het Vossegat in Uddel is het startpunt van een overgetelijke dag uit.

Voordat u op de trekker mag stappen zal eerst het theorie examen afgelegd moeten worden! Met dit hilarische theorie examen komt u direct goed in de sfeer maar pas op dat u niet voor de herkansing moet!

Lekker op de trekker is een concept dat in 2004 bedacht is door SOS Events. Per jaar worden er nog steeds ruim 2000 trekkerrijbewijzen uitgedeeld.

Maak het arrangement nog leuker door Lekker op de Trekker te combineren met het opnemen van uw eigen geschreven boerenlied. Of pak de kwast en pimp uw eigen klomp! Tevens kan boer Arend u rondleiden over zijn boerderij en verteld hij u graag over het boeren leven.