Duchenne Heroes

SOS Events heeft ook dit jaar haar maatschappelijke verantwoordelijkheid getoond door het steunen van goede doelen. Een van die doelen was Duchenne Heroes waar u hieronder meer over kunt lezen in de bedankbrief die ze ons stuurden.

We willen u heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage aan Duchenne Heroes 2009. Dankzij u was het een grandioos succes! Duchenne Heroes wordt door velen de zwaarste mountainbiketocht van het jaar genoemd. Bijna 300 mountainbikers kwamen op zaterdag 19 september aan in Park Brakkenstein te Nijmegen. Ze haalden gezamenlijk maar liefst 1.015.000 euro op voor Duchenne Parent Project!

Op de website van Duchenne Heroes krijgt u een indruk van de sfeer tijdens de tocht. Lees bijvoorbeeld het live-verslag en bekijk de prachtige foto’s die onderweg gemaakt zijn. Op 1 oktober a.s. opent op de website ook de inschrijving voor Duchenne Heroes 2010. Want na deze succesvolle vierde editie krijgt Duchenne Heroes natuurlijk een vervolg. Het zou geweldig zijn als we u volgend jaar opnieuw als sponsor mogen verwelkomen. Ook als deelnemer of vrijwilliger bent u natuurlijk van harte welkom!

Wilt u meer weten over Duchenne Heroes klik dan hier.