Erik Kroon in het zonnetje gezet op de Dag van de Ondernemer

Erik Kroon, eigenaar van SOS Events, ontving op de Dag van de Ondernemer uit handen van wethouder Gerard van den Hengel (economie) van de gemeente Barneveld, een bos bloemen.

De gemeente waardeert Kroons inzet in het toeristisch platform van de gemeente (Go Barneveld) en zijn actieve deelname in het Toeristisch Aanjaagteam met zijn ondernemingen Klimbos Garderen en de VeluweSpecialist in Garderen. Daarnaast organiseert Kroon met SOS Events 300 bedrijfsuitjes, teambuildings en vergaderbreaks per jaar in Garderen. Hierdoor komen er 60.000 bezoekers naar de gemeente Barneveld die niet alleen Kroons activiteiten ondernemen, maar ook komen eten en eventueel overnachten. De impact van SOS Events op de gemeente Barneveld is dus groot. En dit merken vele lokale bedrijven in hun omzet en werkgelegenheid. Van horeca, hotels, campings, bakkerijen en slagerijen tot aan de IJstijd. Een bos bloemen als blijk van waardering voor Kroons ondernemerschap vond de gemeente dan ook zeker op zijn plaats.

De gemeente Barneveld investeert fors in de toeristische sector en begrijpt dat het belangrijk is om de weg samen met ondernemers te bepalen.

Erik Kroon in het zonnetje gezet