SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Stage lopen bij SOS Events


Stage bij SOS Events Erkend leerbedrijf Op zoek naar een stage? Stop met zoeken! De leukste en leerzaamste stageplek heb je gevonden. Of je nu een HBO of MBO opleiding aan het doen bent, bij SOS Events kun je op verschillende afdelingen stage lopen. Bij marketing, sales, outdoor, eventsmanagement, web & media, HR, onderhoud of het secretariaat... Elk jaar zijn er meerdere stageplaatsen beschikbaar.

SOS Events verzorgt ruim 1300 evenementen per jaar. Jij kunt dus stage lopen en ervaring opdoen bij het grootste outdoor bedrijf van Nederland! Met 20 fulltimers en 50 parttimers zijn er altijd collega’s waar je van kunt leren.

Vanaf september zijn Daphne, Emiel en Isabel de drie HBO studenten die bij ons stage lopen.
Lees hier waarom zij SOS Events zo'n gaaf en cool stagebedrijf vinden:

Daphne:
"SOS Events is een bedrijf waar je veel kunt leren. Van events tot marketing, van voorbereiding tot uitvoer van evenementen. Zelf ben ik druk geweest voor de reserveringsafdeling van leisure activiteiten van SOS events. De opdracht was om dit sneller en makkelijker boekbaar te krijgen bij hotels, campings en bungalowparken. Daarnaast ben je altijd in een team aan het werk en er zijn veel full-time collega’s die altijd voor je klaarstaan. Een stage waar ik veel heb geleerd en nu al mooie herinneringen heb gemaakt!"

Emiel:
"Ik wilde heel graag weten hoe SOS Events het voor elkaar krijgt om 1300 evenementen per jaar te organiseren. De organisatie is strak ingeregeld en door middel van automatisering verkleinen ze de fouten enorm. Ik heb veel geleerd en ben ondertussen zelf draaiboekmaker van events en begeleid zelf ook veel evenementen. Zo leer je van je eigen draaiboeken. Het is een jonge club met 100 medewerkers die allemaal maar één doel hebben, mooie evenementen maken! Een stage die ik iedereen zou adviseren!"

Isabel:
"Bij SOS Events draait veel om de marketing. Zo worden er van alle evenementen foto’s gemaakt die op de website bedrijfsfeest.nl zichtbaar worden in een mijnomgeving. Deze foto’s worden vervolgens ook weer gebruikt voor Facebook, Instagram en andere social media kanalen van SOS Events. SOS Events is een gave club om bij te werken. Je eigen inbreng en creativiteit wordt enorm gewaardeerd. Ben jij een HBO student en op zoek naar een leuke leerzame stage? Hier leer je veel en er staat altijd wel iemand voor je klaar."

Wil jij stage lopen bij SOS Events? Check onze actuele stageplekken of stuur een open sollicitatie via het sollicitatieformulier.

Actuele stageplekken


Stage Marketing & Communicatie (HBO)
Stage Marketing & Communicatie (MBO)
Stage Webdesigner
Stage ICT Software Developer
Stage Events

Hieronder zie je wat er allemaal mogelijk is en lees je verhalen van stagiaires om een idee te krijgen van SOS Events als stagebedrijf.

Student HBO Sport-, Facility-, of Eventmanagement
Afdeling Eventmanagement

Stage events Erkend leerbedrijf Ben jij een HBO student Leisuremanagement, Facilitymanagement, Sportmanagement, HTRO, Sport & Event management of Eventmanagement? Kom dan bij ons stage lopen!

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat mensen een geweldige dag beleven, of het nu gaat om een groep van 2 of 200 personen? Wil jij werken in een jong team met een platte structuur? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat zijn je werkzaamheden? Denk bijvoorbeeld aan het voorbereiden van een event, de materialen checken op veiligheid en aanwezigheid en het maken van draaiboeken voor een event. Al met al een gevarieerde stage, waarin geen dag hetzelfde is.

Wij verwachten van onze stagiairs een lachend gezicht, een enthousiaste instelling, servicegerichtheid, geen 9 tot 5 mentaliteit en beschikbaarheid in de weekenden. Van ons kan je interne trainingen verwachten, goede begeleiding tijdens je afwisselende werkzaamheden, werken in een gezellig team in het mooiste natuurgebied van Nederland. Wil je ervaring krijgen bij het grootste outdoor organisatiebureau van Nederland? Wil jij werken in een jong en innovatief bedrijf? Wil jij veel leren door veel praktijk ervaring? Reageer dan via het onderstaand formulier.


Dit is wat oud-stagiaires over ons zeggen:

Dominique (HBO Facility management): "Ik wilde heel graag werken bij een organisatiebureau om erachter te komen of ik de evenementen branche leuk zou vinden. Bij SOS Events organiseren ze heel veel evenementen waarvoor ik draaiboeken mocht maken. Hierbij had ik contact met toeleveranciers, hotels, restaurants, cateraars en maakte ik de planning voor SOS Events. Je krijgt veel hulp en aandacht tijdens je stage en er wordt gezocht naar een goede opdracht voor je opleiding. Daarnaast is het ook nog eens de leukste stage ooit voor mij geweest. Robert-Jan en Patricia super bedankt!"

Nienke (HBO Leisure Management Leeuwarden): "Ik werd aangenomen op de afdeling evenementen-voorbereiding. Na een inwerkperiode van een maand krijg je vervolgens zelfstandig evenementen voor te bereiden en draaiboeken te maken. Ik maakte gps routes en bereidde alle evenementen voor op Veluwe Valley. Daarnaast deed ik de checks van materiaal en van de toeleveranciers. Mijn stageopdracht werd met precisie begeleid en je krijgt veel tijd om hier aandacht aan te besteden. Bedankt voor de leerzame stage!"

Kevin (Saxion Deventer, facility management): "In mijn stage bij SOS Events heb ik me bezig kunnen houden met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Daarnaast was ik druk met werkzaamheden op de marketing afdeling voor de social media kanalen zoals Facebook en Instagram bij te houden. Het was een brede stage waar ik veel heb mogen leren op verschillende fronten."


Student MBO Sport & Bewegen, CIOS, MTRO, Hoornbeeck College, ROC
Afdeling Outdoor of Secretariaat

Stage bij SOS Events Erkend leerbedrijf Ben jij een MBO student en volg jij een opleiding Sport & Bewegen, CIOS, MTRO, Hoornbeeck college of een soortgelijke opleiding? Kom dan stage lopen bij het leukste outdoor organisatiebureau van Nederland!

Je kunt leren klimmen in het hoogste klimpark van Nederland. Je werkt als instructeur tijdens evenementen als helikopterdroppingen, RIB varen, Mini Classic Tours of mountainbiken. Veel verschillende ervaringen die wij met je kunnen delen!

Heb je zin in een leuke, afwisselende stage? Heb jij een enthousiaste instelling, een lachend gezicht en ben je bereid om in de weekenden te werken? Kom dan bij ons stage lopen!

SOS Events is een erkend leerbedrijf door Ecabo, Calibris en Kenwerk waardoor je ervan verzekerd bent dat je bij ons een leerzame meeloopstage op niveau zult krijgen. Wil je ervaring krijgen bij het grootste outdoor organisatiebureau van Nederland? Wil jij veel leren door veel praktijk ervaring? Hier gebeurt het!


Dit is wat oud-stagiaires over ons zeggen:

Kevin (Helicon MBO Apeldoorn, natuur en recreatie): "Mijn stage bij SOS Events was bijzonder leerzaam. Zij ondernemen veel bedrijfsuitjes in de natuur. Ook de stage in Klimbos Garderen heeft mij veel meer inzichten gegeven over dit mooie vak. Robbert, bedankt voor de leerzame periode."

Patrick (CIOS Arnhem): "Stage lopen bij SOS Events is een aaneenschakeling van leermomenten. Wekelijks is er een training en je draait al snel mee, onder goede begeleiding, met evenementen. Van droppingen per helikopter, bootcamps tot mountainbiken. Er zijn vele activiteiten en leuke collega’s. Absoluut de leukste stage tot nu toe!"

Bram (Cios, operationeel sport& bewegen management): "Ik wilde graag stage lopen bij SOS Events omdat zij zeer professioneel en een grote speler in Nederland zijn. Je krijgt bijzonder goede begeleiding en feedback (Patricia en Erik hartelijk dank nog hiervoor!). Ik ben blij dat ik toegelaten werd bij SOS Events om stage te mogen lopen!"

Diana (Hoornbeeck collega Apeldoorn: "Stage lopen bij SOS Events in Uddel is een leuke plek waar altijd wat te doen is en altijd wat te leren valt. Mijn stage was vooral gericht op afhandelen telefonie, aannemen van reserveringen voor Klimbos Garderen en voor de VeluweSpecialist. Ook notuleren van vergaderingen en uitzoekwerk voor de verkoopafdeling. Erg gezellig bedrijf!"

Stef (Deltion College Zwolle, Sport & Bewegen: "Ik heb meerdere keren stage mogen lopen bij SOS Events. In het eerste jaar mocht ik al snel mee tijdens de evenementen als begeleider. Mijn volgende stage mocht ik al supervisor zijn en verantwoordelijk worden voor evenementen tot 40 personen. En mijn laatste stage heb ik in het klimbos van Garderen als verantwoordelijke gestaan en tevens rescue papieren mogen halen op de kosten van SOS Events. Een bedrijf dat mij veel heeft geleerd."

Jorik (Deltion Zwolle): "Mijn stage heb ik gelopen bij het klimbos van Garderen, een onderdeel van SOS Events. Na een aantal maanden stage lopen kreeg ik de kans om mijn rescue certificaat te halen waarmee ik direct ook na mijn stage als parttimer aan de slag kon. SOS Events regelt zaken goed in, er wordt met regelmaat vergaderd en je wensen worden gehoord. Daarnaast is er een goede begeleiding op de werkvloer voor je stageverslagen. Dank jullie wel!"


Student HBO Marketing & Communicatie & Social Media
Afdeling Marketing

Stage bij SOS Events Erkend leerbedrijf Ben jij een enthousiast persoon die het leuk vindt teksten te schrijven, graag op Instagram of Facebook zit? Vind je het leuk om met het totale proces, van bedenken tot realiseren van teksten en concepten bezig te zijn? Wil je werken in een jong team met een platte structuur? Wil jij je commerciële en creatief talent aan heel Nederland showen? Kom dan bij ons stage lopen!

Naast het ontwikkelen van teksten zul je bezig zijn met het onderhouden van websites en het zoeken van geschikt beeldmateriaal bij je geschreven stukken. Tevens zijn wij zeer actief op sociale media als Facebook en Instagram en lopen er diverse Google Adwords campagnes. Wanneer je actief meedenkt in ludieke campagnes is bij SOS Events veelal ruimte voor het uitvoeren van je ideeën. Welke ideeën heb jij zo in gedachten?

De veelzijdigheid van je werkzaamheden maken je stage divers. Zo richt je je voor onze ondernemingen in de dienstensector ‘de VeluweSpecialist & Klimbos Garderen’ op particulieren. En bij ‘SOS Events, Veluwe Valley & www.teambuilding.nl’ richt je je op de zakelijke markt. Kortom: er is op ieder gebied iets te leren, want iedere doelgroep kun je op een andere manier benaderen!


Dit is wat oud-stagiaires over ons zeggen:

Coen (HES Amsterdam): "Ik heb zelfs tweemaal stage gelopen bij SOS Events. Eerst als stagiaire marketing en later voor mijn afstudeer. Daarna ben ik 5 jaar lang verantwoordelijk geweest voor de marketing afdeling in de breedste zin van het woord. Waarom SOS? Hier krijg je kennis, kunde en mag je direct in de praktijk aan de slag. Leuk en leerzaam en vooral een goede sfeer!"

Sarien (CHE Ede, marketing & communicatie): "Mijn stage bij SOS Events was een verrijking van mijn kennis. Er was veel ruimte voor mijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werd ik goed ondersteund door professionele collega’s die bovendien ontzettend gezellig zijn!"

Tobias (CHE Ede afdeling communicatie): "Het was voor mij ontzettend leerzaam om Coen als voorbeeld van (online) marketeer te hebben. Coen zorgt dat hij altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen in de marketing en de evenementenbranche. Hij gaf mij goed feedback en ik kreeg de juiste hoeveelheid vrijheid als stagiair."

Kevin (Saxion Deventer, facility management): "In mijn stage bij SOS Events heb ik me bezig kunnen houden met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Daarnaast was ik druk met werkzaamheden op de marketing afdeling voor de social media kanalen zoals Facebook en Instagram bij te houden. Het was een brede stage waar ik veel heb mogen leren op verschillende fronten."

Stijn (Commerciële Economie aan Windesheim Zwolle): "Coen is in de periode augustus 2012 tot en met januari 2013 mijn stagebegeleider geweest bij SOS Events. Hij heeft veel verstand van online marketing en is erg vindingrijk. Verder is hij goed op de hoogte van de branche en heeft hij mij gedurende deze periode veel bijgebracht op het gebied van online marketing."


Student MBO / HBO Webdevelopment, Front- and back-end development, Mobile devices
Afdeling ICT

Stage bij SOS Events Erkend leerbedrijf Huh? Een stage plek voor ontwikkelaars bij een outdoor bedrijf? Ja! Sinds er internet is ontwikkelen en onderhouden we onze eigen (93) websites met unieke content en beeldmateriaal.

Daarnaast ontwikkelen we software voor onze eigen evenementenbedrijven en zijn wij ontwikkelaars van LeisureKing, een boekingssysteem voor activiteiten. Je stage is meedraaien in een klein maar zeer productief team. Met 4 developers krijg je veel vrijheid en ondersteuning. Het ene moment ben je bezig met het ontwikkelen van een mobile device voor een outdoor game en het andere moment ben je betrokken bij het ontwikkelen van een boekingsplatforms voor fietsverhuur. Je krijgt een eigen werkplek, goede ondersteuning en veel gezelligheid (je mag zelf je muziek bepalen :)).

SOS Events is een erkend leerbedrijf voor HAN Nijmegen, College of Multimedia en ROC. Nieuwsgierig naar deze stageplaats? Laat dan je gegevens (en muziekkeuze) achter en wij nemen contact met je op!


Dit is wat oud-stagiaires over ons zeggen:

Nick (HAN Nijmegen): "Binnen SOS Events hebben ze een eigen ICT afdeling waarbij ze zelf de websites front- en back-end ontwikkelen. Mijn eerste stage kreeg ik alle vrijheid om websites te leren bouwen en tijdens mijn afstudeer kreeg ik de kans om het platform RentSeeDo.com te ontwikkelen. Bij SOS Events word je omringd door professionals die altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen. Een superleuk stagebedrijf waarbij ik nu zelfs een vaste baan heb."

Arjan (HAN Nijmegen): "Websites bouwen en back-end oplossingen verzinnen. Een super stage voor mij! Ik heb hier veel geleerd van Erwin en Jeroen en ik maak dagelijks nog steeds gebruik van deze kennis. Erwin bedankt voor de begeleiding!"

Pieter Jan (Design, Web & Media): "Bij SOS Events is het ontzettend leuk werken! Je krijgt er vrijheid om toepassingen te verzinnen en uit te voeren waardoor de beleving op sites van SOS verbeterd worden. SOS Events is altijd bezig met nieuwe dingen toe te passen, precies wat ik zelf zo leuk vind aan het ontwikkelen van websites. Zoek je een leuke stage, wil je werken in een klein team en wil je geen nummer zijn? Dan is dit de stage die je zoekt!"


Geïnteresseerd? Vul dan snel het sollicitatieformulier hieronder in.


 • Sweco:

  "Goed georganiseerd, een leuk programma in een mooie omgeving en een passende afsluiting met een goed verzorgde BBQ "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Freelance Fair BV:

  "Fantastische dag, heerlijk genoten met z'n allen."

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10

5 redenen om bij ons te boeken:


24 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit
Origineel en uniek aanbod
Centraal gelegen in Nederland
Beoordeling van onze klanten: 8,4/10