SOS Events - buitengewone bedrijfsuitjes!

Waarom kiezen voor SOS Events?Mini Cooper

SOS heeft alles in eigen beheer; bij ons bent u het goedkoopst uit!


SOS Events heeft alles in eigen beheer. Dat wil zeggen dat de uitjes die u op deze website kunt boeken door SOS Events bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd worden. Ook alle materialen die gebruikt worden tijdens de spelonderdelen en alle voertuigen als Mini's Coopers, E-choppers, E-loopfietsen, fietsen, Legertrucks, etc. zijn allemaal eigendom van SOS Events. Zo houden wij de kosten laag omdat wij niet inhuren bij derden en de kwaliteit hoog door strenge controles van onze materialen en voertuigen. U bent bij ons dus bij de bron aangekomen en daarom is onze prijs-kwaliteitverhouding zeer goed, getuige ook de vele positieve recensies op de website. Beter en goedkoper vindt u het nergens!

Medaille

De grootste van Nederland


In 1996 startte Erik Kroon zijn bedrijf SOS Sport&Events, met als basis "sportief vergaderen". Nu is SOS Events met 33 fulltime medewerkers, 80 part-timers en ruim 1200 uitjes op jaarbasis, uitgegroeid tot het grootste organisatiebureau van Nederland op het gebied van sportieve bedrijfsuitjes. Tegenwoordig boekt u bij SOS Events een vergadering, bedrijfsuitje, incentive of teambuildingsprogramma, inclusief locatie advies. Met zoveel kennis en ervaring wordt ieder uitje gegarandeerd een succes!

TUV

Veiligheid


SOS Events is TUV gecertificeerd


TUV Certificaat Als organisatiebureau van sportieve en recreatieve bedrijfuitjes hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Om een veilige en kwalitatief hoogwaardige manier van werken zichtbaar te maken en verder te verbeteren heeft de VeBON in samenwerking met TÜV Service Check een norm ontwikkeld waarin de eisen zijn vastgelegd voor begeleiding en instructie, inkoop en onderhoud van materiaal en het maken van risico-analyses en -evaluaties. U bent er bij ons zeker van dat wij gebruik maken van veilige materialen en onze instructeurs goed opgeleid zijn. Jaarlijks worden wij door de TÜV op strenge eisen getoetst. Naast een Groen CO2-neutraal Certificaat, toetreding tot IDEA en de VeBon is SOS Events nu dus ook officieel TÜV gecertificeerd: u kunt dit certificaat altijd bij ons opvragen.

Iedere deelnemer verzekerd


Bij SOS Events is iedere deelnemer automatisch verzekerd voor verschillende zaken, zoals diefstal, schade en letsel.

Bokaal

Voor diverse prijzen genomineerd


Al meerdere keren is Erik Kroon, zowel voor zijn zakelijke als particuliere tak, genomineerd voor diverse prestigieuze prijzen. Zo stond hij in 2006 in de finale van 'Entrepreneur of the year' en mocht hij zich bij de beste 3 ondernemers van Nederland voegen! Daarnaast is Erik genomineerd geweest voor 'Ondernemer van Gelderland'. Met de Veluwe Specialist, een verhuurshop voor particulieren, is hij ook genomineerd geweest voor 'Ondernemer van Barneveld'. In 2013 won Erik Kroon de Apeldoorn Award.

Erik werd genomineerd vanwege zijn vakbekwaamheid, kennis en ervaring die hij de afgelopen 17 jaar op deed. Hij levert maatwerk tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. SOS Events weet het voor iedereen een onvergetelijke dag te maken: "het is altijd moeilijk jong en oud te bereiken, nou jullie is het gelukt, super."

GroenBalans

CO2-neutraal


SOS is het eerste organisatiebureau van Nederland dat al haar arrangementen CO2 neutraal aanbiedt. De reden is volgens Erik Kroon, directeur van SOS Sport&Events, simpel; "Wij werken in het grootste aaneengesloten natuurgebied van West Europa: de Veluwe. Dit willen wij graag nog decennia volhouden! Omdat wij de grootste aanbieder van Nederland van outdoor evenementen op de Veluwe zijn en wij alle materialen in eigen beheer hebben, kunnen wij alle uitstoot van onze gemotoriseerde evenementen compenseren." Vanuit de overheid komt nu ook de roep om duurzaamheid: "Dit kabinet streeft naar een duurzame ontwikkeling. Duurzaamheid is dé centrale opgave voor de 21ste eeuw." aldus Minister Cramer van Ruimte en Milieu onder het vierde kabinet Balkenende. In GroenBalans hebben wij een partij gevonden die onze CO2-uitstoot compenseert met verschillende projecten wereldwijd. Projecten waar geld wordt geïnvesteerd in centrales waar op een milieuvriendelijke manier energie opgewekt wordt, zoals een wind- of zonne-energie. "SOS Sport&Events is het eerste organisatiebureau van Nederland dat hieraan aandacht besteedt", zegt Peter Bleeker van GroenBalans. .

MVO

MVO


Ook wij van SOS dragen ons steentje bij aan de maatschappij door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Ook dit jaar werd een bijdrage geleverd aan de wensactie van het Nationaal Fonds Kinderhulp en ondersteunden wij de RoPaRun.

Omdat MVO bij veel bedrijven een punt is dat hoog op de agenda staat, heeft SOS Events arrangementen ontwikkeld gericht op MVO. Om hier ook tijdens uw bedrijfsuitje aandacht aan te kunnen besteden biedt SOS Events het exclusieve product, de "E-chopper" aan. U rijdt met deze RDW gekeurde elektrisch aangedreven (u hoeft dus niet zelf te steppen!) step door de bossen en over de heides van de Veluwe. U vervuilt niets en doet onderweg leuke activiteiten met uw collega's of relaties. Over de route hoeft u zich geen enkele zorgen te maken: een begeleider van SOS Events zal voorop rijden en u de mooiste plekjes laten zien!

Sfeer = beleven = herinneren


Onze missie: Door middel van sfeer een evenement tot een succes maken. Om deze missie te laten slagen zijn drie steekwoorden geformuleerd: sfeer = beleven = herinneren. Alle instructeurs zullen met een juist gevoel voor sfeer elk evenement laten slagen tot een gegarandeerd succes. Verder krijgt elke deelnemer na afloop een groepsfoto mee als aandenken en voor het winnende team zijn er fantastische prijzen. Zo zal iedere deelnemer nog regelmatig terugdenken aan die fantastische dag!

Voor ieder wat wils


Bedrijfsfeest.nl SOS Events is in staat om voor elke doelgroep een passend uitje te organiseren. Voor oud of jong, sportief of recreatief, grote of kleine groep, zakelijk of particulier, iedereen kan bij SOS Events terecht. Wanneer uw groep uit sportieve mensen bestaat boekt u bijvoorbeeld een mountainbiketocht onder begeleiding of laat u hen scheuren door de modder op stoere quads. Geniet u liever van een rustig en ontspannen uitje, dan is de Mini Classic Tour met onderweg een bezoek aan Paleis het Loo iets voor u.

Kant en klare, compleet verzorgde pakketten van zowel activiteiten als eten en drinken vindt u op het evenemententerrein Veluwe Valley, dit behoort dus ook tot de mogelijkheden!

Veluwe Specialist Om aan de vraag van particulieren te kunnen voldoen is per 01-04-2009 De Veluwe Specialist, een nieuw kantoor in Garderen, geopend. Hier is het mogelijk Mini Coopers, E-choppers en fietsen te huren voor kleinere groepen. Ook is het evenemententerrein Veluwe Valley zeer geschikt voor onze particulieren gasten.

Duim omhoog

Kwaliteit


Voor alle medewerkers van SOS Events staan regelmatig opleidingen en examens op het programma. Aan de start van het seizoen wordt extra(!) aandacht besteed aan kennis van al het personeel met betrekking tot routes, opdrachten en natuurlijk veiligheid. Door middel van verschillende cursussen gedurende het hele jaar zorgt SOS Events er voor dat het personeel goed opgeleid is en blijft. Deze reeks cursussen werd uiteindelijk getoetst en alleen de beste instructeurs zullen uiteindelijk over blijven, zodat u als deelnemer straks verzekerd bent van professionele begeleiding tijdens uw evenement!

De opleidingen en examens zijn weer onderdeel van de TÜV-certificering van SOS Events. Zo bent u ervan verzekerd dat uw uitje plaatsvindt met gebruik van veilige materialen en begeleid wordt door zeer kundige en vaardige instructeurs!
 • Sweco:

  "Goed georganiseerd, een leuk programma in een mooie omgeving en een passende afsluiting met een goed verzorgde BBQ "

  Activiteit: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Freelance Fair BV:

  "Fantastische dag, heerlijk genoten met z'n allen."

  Activiteit: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10 Medewerkers: Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10Beoordeeld met 10/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10
 • Mireille:

  "Het was echt een super leuke en actieve dag. Met elkaar maar toch 1,5 m afstand en lekker de hele dag in de buitenlucht. "

  Activiteit: Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10Beoordeeld met 8/10 Medewerkers: Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10Beoordeeld met 9/10

5 redenen om bij ons te boeken:


24 jaar ervaring
Beste prijs/kwaliteit
Origineel en uniek aanbod
Centraal gelegen in Nederland
Beoordeling van onze klanten: 8,4/10