Mini Coopers rijden op TV

Afgelopen zondag was de Veluwe Specialist te zien in het programma ‘Droom van een huis´ op RTL4. Presentator Koert-Jan de Bruijn ging samen met familie Mul de Veluwe op een unieke manier verkennen. Uiteraard kwam hij daardoor terecht bij de Veluwe Specialist, waar ze een tour met Mini Coopers reden.

Onderweg volgden ze het gekregen roadbook en kwamen ze langs de mooiste plekjes van de Veluwe. Zo hielden ze een tussenstop bij Kasteel Staverden. Daarna vervolgden ze de route in de karakteristieke Mini´s.

Koert-Jan legde uit aan de familie Mul waarom ze de activiteit gingen doen: “We gaan eens op een unieke manier de Veluwe ontdekken; met een klassieke Mini Cooper! Dat is cool, echt een stukje nostalgie. Op de Veluwe valt namelijk veel te ontdekken en te zien, het is een veelzijdig gebied. Niet alleen staat het bekend om de historische plaatsen, maar ook om de prachtige natuur. En om die natuur eens op een andere manier te ontdekken kun je zo´n leuke Mini Cooper huren.”

Wilt u, net als Koert-Jan, ook de Veluwe ontdekken in een klassieke Mini Cooper? Kom dan langs bij de
Veluwe Specialist of reserveer online en ga ook op pad om te genieten van de Veluwe! Of ga samen met uw collega's op pad tijdens onze Mini Classic Tour.