Een sportief bedrijfsuitje midden op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een sportief bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Sportief bedrijfsuitje

Beklim het hoogste en veiligste klimbos van Nederland, rijdt een prachtige route door de Veluwse bossen op de mountainbike met een GPS apparaat, of E-mountainbike en bedwing het heuvelachtige parcours. Liever laten zien dat jij de beste schutter bent? Laat dit dan zijn tijdens een Clinic handboogschieten. SOS Events heeft veel sportieve activiteiten voor je in de aanbieding om je bedrijfsuitje tot een succes te maken!

Wil je een perfect sportief bedrijfsuitje organiseren? Neem dan gerust contact op met SOS Events zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je graag zodat het bedrijfsuitje een dag wordt om nooit te vergeten.

De leukste sportieve bedrijfsuitjes:

Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer
Privé: E-mountainbikes zijn cool!

Een elektrische mountainbike met hele dikke voor- en achterbanden! Lekker crossen door de bossen zonder moe te worden. Vet toch?

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Teambuilding met een glimlach

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 40.00 p.p.
Lees meer
Privé: Clinic handboogschieten

Handboogschieten als leuke onderbreking op de dag of als onderdeel van een compleet arrangement. Wie is de Wilhelm Tell in jullie team?

Score: 8.4
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer