Bedrijfsuitje in Gelderland

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje in Gelderland? Dan ben je bij SOS Events aan het juiste adres! Alle uitjes vinden plaats op de prachtige Veluwe, wat zich centraal in Gelderland bevindt. Door de activiteiten te combineren met een gezellige horeca locatie, mooie plekjes voor activiteiten en misschien wel een gave route langs de highlights van de Veluwe word je bedrijfsuitje een onvergetelijke dag.

Het leukste bedrijfsuitje in Gelderland

Rijd een prachtige route over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Liever iets met meer spanning? Kies dan voor een Fly & Drive! Na een prachtige rondvlucht over de Veluwe in een sportvliegtuigje stap je weer in de klassieke Mini, op zoek naar volgende opdrachten. Of maak het iets sportiever en bezoek één van de twee populairste klimbossen van de Veluwe en maak vervolgens een ritje op een stoere E-chopper langs de leukste plekjes in Gelderland.  

SOS Events organiseert de perfecte vergaderbreak of een onvergetelijk bedrijfsuitje in Gelderland speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bekijk deze en meer bedrijfsuitjes in Gelderland hieronder:

Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Iedere stad heeft oude en geheime uitgangen om de stad te ontvluchten. Je hebt 2 uur de tijd om met onze interactieve game de uitgang te vinden.

Score: 8.7
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 69.95 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegles en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 124.95 p.p.
Lees meer
E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper, stoerste bedrijfsuitje allertijden! Met zijn dikke banden en chopperstuur krijgt iedereen een lach op zijn gezicht.

Score: 8.1
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer
Adventurepark Harderwijk

Door de vele mogelijkheden van Adventurepark Harderwijk kan iedereen genieten van zijn favoriete activiteit. Fietsen, klimmen, speuren of rondtoeren.

Score: 8.8
Prijs op aanvraag
Lees meer