Een sportief teamuitje in de natuur

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een sportief teamuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je teamuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Sportief teamuitje

Beklim het hoogste en veiligste klimbos van Nederland, rijdt een prachtige route door de Veluwse bossen op de mountainbike met een GPS apparaat, of E-mountainbike en bedwing het heuvelachtige parcours. Leuk om te combineren met een Clinic luchtbuksschieten. Hoeveel punten schiet jij voor je team? SOS Events heeft veel sportieve activiteiten voor je in de aanbieding om het teamuitje tot een succes te maken!

Wil je een perfect sportief teamuitje organiseren? Neem dan gerust contact met op met SOS Events zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen je graag zodat je teamuitje een dag wordt om nooit te vergeten.

De leukste sportieve teamuitjes:

Privé: Clinic luchtbuksschieten

Een bijzondere vergaderbreak? Boek dan luchtbuksschieten! Leer met deze wapens om te gaan en schiet zoveel mogelijk punten bij elkaar!

Score: 8.3
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer
Teambuilding met een glimlach

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 40.00 p.p.
Lees meer
Privé: E-mountainbikes zijn cool!

Een elektrische mountainbike met hele dikke voor- en achterbanden! Lekker crossen door de bossen zonder moe te worden. Vet toch?

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer