Een origineel teamuitje in Nederland

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een origineel teamuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je teamuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Origineel teamuitje

Een origineel teamuitje organiseren is altijd een uitdaging. Wanneer is iets origineel genoeg? SOS Events heeft het antwoord op deze vraag! Wat dacht je van een toffe Escape Tour? Kies een leuke stad en ga strijd aan in team van 2-5 personen. Loop een mooie route en probeer binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden van de stad. Liever een moord oplossen van 600 jaar geleden? Met de CSI Veluwe proberen jullie de oplossing te vinden door verschillende vragen en raadsels op te lossen. Je kunt er ook voor kiezen om de Veluwe te verkennen met onze voertuigen. Stap op een E-chopper of E-loopfiets en ontdek de prachtige natuur!

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om je teamuitje zo origineel mogelijk te maken. Neem contact op met SOS Events om de opties voor je dag door te nemen!

De meest originele teamuitjes:

Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Meer dan 45 steden hebben een oude en geheime uitgang om de stad te ontvluchten. Strijd in teams om als eerste te ontsnappen!

Score: 8.7
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
Rechercheurs op de Veluwe

Lossen jullie de cold case op? Was het een moord of toch liefdesverdriet? Jullie gaan het onderzoeken in Garderen of Otterlo!

Score: 8.1
Vanaf: € 47.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer