Bedrijfsuitje in Amersfoort

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje in Amersfoort? Dan ben je bij SOS Events aan het juiste adres! Alle uitjes vinden plaats op de prachtige Veluwe, zo’n 15 minuutjes rijden vanaf Amersfoort. Door de activiteiten te combineren met een gezellige horeca locatie, mooie plekjes voor activiteiten en misschien wel een gave route langs de highlights van de Veluwe wordt het bedrijfsuitje een onvergetelijke dag.

De leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort

Met een bedrijfsuitje in Amersfoort rij je een prachtige route over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Liever iets met meer spanning? Kies dan voor een Fly & Drive! Na een prachtige rondvlucht over de omgeving van Amersfoort in een sportvliegtuigje stap je weer in de klassieke Mini, op zoek naar volgende opdrachten. Of maak het iets sportiever en bezoek één van de twee populairste klimbossen van de Veluwe en maak vervolgens een ritje op een stoere E-chopper.  

Ben je met een kleine groep? Bekijk dan ook eens de Escape Tour in Amersfoort. Weet je binnen 2 uur te ontsnappen in deze leuke citygame?

SOS Events organiseert de perfecte vergaderbreak of een onvergetelijk bedrijfsuitje in Gelderland speciaal voor jou. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De leukste uitjes van Amersfoort:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Meer dan 45 steden hebben een oude en geheime uitgang om de stad te ontvluchten. Strijd in teams om als eerste te ontsnappen!

Score: 8.7
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegen en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 147.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer
Adventurepark Harderwijk

Door de vele mogelijkheden van Adventurepark Harderwijk kan iedereen genieten van zijn favoriete activiteit. Fietsen, klimmen, speuren of rondtoeren.

Score: 8.8
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer