Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Escape Tour
Escape Tour
Escape Tour
Escape Tour
Escape Tour
Escape Tour
Escape Tour

Escape Tour, iedere stad heeft zijn geheim!

Van Amsterdam tot Maastricht, van Leeuwarden tot Deventer, en van Amersfoort tot Volendam. Een Escape Tour speel je inmiddels in meer dan 30 steden verspreid door heel Nederland. De leukste citygame allertijden! O, wil je liever buiten de landsgrenzen? Dat kan! Check hier welke steden in het buitenland beschikbaar zijn.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ga je op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Aan de hand van een verhaal, dat in iedere stad anders is, loop je een mooie route door de stad op zoek naar vragen, raadsels en opdrachten. Die moet je natuurlijk zo goed mogelijk beantwoorden of uitvoeren om verder te komen in het spel. Vind binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad en win!

Speel de game in teams

Je speelt deze interactieve game in teams van 2-4 personen. Hierdoor is een Escape Tour ook prima in tijden van corona te spelen. Ieder team speelt de Escape Tour op zijn eigen smartphone, en het is zelfs mogelijk om met meerdere smartphones in een team te spelen. Verzamel samen zoveel mogelijk aanwijzingen over de geheime uitgang.

Een Escape Tour is ook superleuk om te combineren met een gezellig diner met je collega's. Reserveer zelf je eigen favoriete restaurant en maak er zo een compleet dagje uit van.

Online scorebord

Hoe sneller en beter je team samenwerkt, hoe hoger jullie eindigen op de ranglijst. Na afloop van de game kun je zien hoe goed jullie als team hebben gepresteerd en of jullie de beste tijd hebben neergezet. Wanneer je meerdere tickets tegelijk aanschaft zie je naderhand ook welk team als winnaar uit de strijd is gekomen.

Boek je tickets online

Heb je een klein team of is het alleen voor je eigen afdeling en wil je niet meer dan 5 tickets aanschaffen? Dan kun je makkelijk en snel de website www.escapetours.nl raadplegen en daar je boeking maken. Ben je met een grotere groep? Vraag dan hier een offerte aan. Wie weet kunnen we een speciale prijs voor je maken.