Achterop de tandem

Achterop de tandem
Achterop de tandem

Spring achterop de Tandem en maak lol!

Het ontvangst is in Garderen, een pittoresk dorpje op de Veluwe. Nadat het programma is uitgelegd worden de teams samengesteld om een prachtige fietsroute over Veluwe gaan rijden. De route gaat door bossen, over heide en door pittoreske dorpjes gelegen op de prachtige Veluwe! Het fietsen op de tandem zal niet vanzelf gaan. De opstart is soms wat lastig en levert al gelijk hilarische momenten op. Een goed begin van de dag dus!

Teamopdrachten met collega's

Er volgen diverse teamopdrachten. Dit zijn doe-, foto-, video- en puzzelopdrachten die onderweg zichtbaar worden op jullie navigatie app. Jouw team zal diverse skills moeten bezitten om het spel op de juiste en slimste manier te spelen.

Combineren?

Uiteraard kan je een middag tandem fietsen ook combineren met andere leuke activiteiten. Zo kan je kiezen voor een clinic handboogschieten of luchtbuksschieten, een leuke interactieve game spelen bij het hoogstgelegen meer van Nederland of een rondje klootschieten. Daarnaast kan je de middag natuurlijk ook gezellig afsluiten met een BBQ of buffet. Meer weten? Vraag dan hier een offerte aan.

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 3 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
Activiteit 1:
Tandem
Activiteit 2:
CSI Staverden onderweg
Activiteit 1:
Tandem
Activiteit 2:
Handboogschieten en luchtbuksschieten
Ochtendprogramma:
Klimbos Garderen/ Harderwijk incl. ontvangst met koffie/thee & 1 frisdrank
Lunch:
Broodjeslunch bij Veluwe Specialist
Middagprogramma:
Tandem & CSI Staverden
Vanaf €42,50 p.p.Vanaf €59,50 p.p.Vanaf €87,50 p.p.