Een actief personeelsuitje voor je collega’s

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een actief personeelsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je personeelsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Actief personeelsuitje

Bij SOS Events ben je op het juiste adres voor een actief personeelsuitje. Zo kun je bij ons mountainbiken met een GPS apparaat, je voert zelf de waypoints in en tijdens je tocht ontdek je de bijzondere plekken van de Veluwe. Liever iets meer hoogte? Kies dan voor het Klimbos in Garderen. Met 4 parcoursen zit er voor iedereen een perfect parcours bij. Liever iets actiefs met een funfactor? Kies dan voor tandem rijden of een E-loopfiets! Je rijdt een prachtige route door het bos en onderweg voer je leuke en actieve opdrachten uit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een actief personeelsuitje? Neem dan gerust contact met SOS Events! Wij helpen je graag verder met de invulling van jullie dag, zodat het personeelsuitje een actieve dag wordt om nooit te vergeten.

De leukste actieve personeelsuitjes:

Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer
Rechercheurs op de tandem

Spring achterop de tandem en speur in Staverden met de CSI game. Bedrijfsuitje met hoge fun-garantie!

Score: 8.6
Vanaf: € 42.50 p.p.
Lees meer
Teambuilding met een glimlach

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 40.00 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer