Het leukste personeelsuitje voor je collega’s

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor het leukste personeelsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je personeelsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Het leukste personeelsuitje

SOS Events biedt veel unieke en spectaculaire personeelsuitjes aan. Wordt gedropt door een helikopter en vind vervolgens de weg ter voet terug bij de helikopterdropping. Rij in een authentieke Mini Cooper inclusief gevulde minibar of ga geheel elektrisch rijden op de E-chopper. Door de diversiteit kan SOS Events ieder personeelsuitje tot een succes maken. Zoek je liever iets met hoogte bekijken dan het klimbos in Garderen of Harderwijk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het leukste personeelsuitje? Neem dan gerust contact met ons op! SOS Events helpt je graag verder met de invulling van uw dag, zodat uw personeelsuitje een dag wordt om nooit te vergeten.

De leukste personeelsuitjes:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Je kan de boom in!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 30.00 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegen en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 147.50 p.p.
Lees meer