Bedrijfsuitje in Apeldoorn

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje in Apeldoorn? Dan ben je bij SOS Events aan het juiste adres! Alle uitjes vinden plaats op de prachtige Veluwe, zo’n 5 minuutjes rijden vanaf Apeldoorn. Door de activiteiten te combineren met een gezellige horeca locatie, mooie plekjes voor activiteiten en misschien wel een gave route langs de highlights van de Veluwe word je bedrijfsuitje een onvergetelijke dag.

Het leukste bedrijfsuitje in Apeldoorn

Voor het leukste bedrijfsuitje rond Apeldoorn kun je een prachtige route rijden over de Veluwe in een authentieke Mini Cooper. Liever iets met meer spanning? Kies dan voor een Fly & Drive! Na een prachtige rondvlucht over de omgeving van Apeldoorn in een sportvliegtuigje stap je weer in de klassieke Mini, op zoek naar volgende opdrachten. Of maak het iets sportiever en bezoek één van de twee populairste klimbossen van de Veluwe en maak vervolgens een ritje op een stoere E-chopper.  

Ben je met een kleine groep? Bekijk dan ook eens de Escape Tour in Apeldoorn. Weet je binnen 2 uur te ontsnappen in deze leuke citygame?

SOS Events organiseert de perfecte vergaderbreak of een onvergetelijk bedrijfsuitje in Gelderland speciaal voor jou bedrijfsuitje in Apeldoorn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Meer dan 45 steden hebben een oude en geheime uitgang om de stad te ontvluchten. Strijd in teams om als eerste te ontsnappen!

Score: 8.7
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegen en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 147.50 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer