Een uniek bedrijfsuitje boek je op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een uniek bedrijfsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal bijzondere locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Uniek bedrijfsuitje

Een leuk bedrijfsuitje boek je bij SOS Events! Kies voor klassieke Mini Tour. Maak een mooie route over de Veluwe en strijd tegen je collega’s. Liever 2 unieke activiteiten tijdens je bedrijfsuitje? Wat dacht je van een Fly & Drive ? Eerst een rondje vliegen in een Cessna om vervolgens in een authentieke Mini Cooper te stappen. Zijn jullie actief ingesteld ? Boek dan de activiteit GPS biken of elektrisch mountainbike. Tijdens deze activiteit kunnen jullie vrijuit scheuren door de bossen. Trotseer verschillende heuvels, modderpoelen en zandafgravingen en ga er maar van uit dat je niet schoon blijft!

Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten die je bedrijfsuitje zo uniek mogelijk kunnen maken. Neem gerust contact met op met SOS Events voor de mogelijkheden van je dag!

De meest unieke bedrijfsuitjes:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Fly & Drive: vliegen en Mini Coopers!

Echt iets bijzonders? Stap dan in onze Mini Cooper en zet koers richting het vliegveld: een sportvliegtuig staat klaar!

Score: 8.2
Vanaf: € 147.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-mountainbikes zijn cool!

Een elektrische mountainbike met hele dikke voor- en achterbanden! Lekker crossen door de bossen zonder moe te worden. Vet toch?

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Teambuilding met een glimlach

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 40.00 p.p.
Lees meer