Een leuk teamuitje boek je op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een leuk teamuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal bijzondere locaties die je teamuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Leuk teamuitje

Een leuk teamuitje boeken wat bij iedereen in de smaak valt is lastig, maar niet onmogelijk. SOS Events heeft veel leuke activiteiten die je teamuitje tot een succes kunnen maken! Begin de dag met een Mini Classic Tour. De geur van benzine, de trommelremmen en het stugge sturen brengt je meteen terug in de tijd. Je kunt ook kiezen voor de E-chopper. Een voertuig waarmee je geruisloos de Veluwe verkent. Ben je niet bang om een beetje vies te worden? Probeer dan onze E-mountainbikes of ga GPS-biken!

Voor meer leuke activiteiten kun je contact met ons opnemen! Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door. SOS Events organiseert het leukste teamuitje voor een onvergetelijke dag.

De leukste teamuitjes:

Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer
Chop chop gas d’r op

Vol gas genieten van de Veluwe op de E-chopper. Ga met je collega’s op een uniek vervoersmiddel op weg met onderweg teamactiviteiten.

Score: 8.1
Vanaf: € 52.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-mountainbikes zijn cool!

Een elektrische mountainbike met hele dikke voor- en achterbanden! Lekker crossen door de bossen zonder moe te worden. Vet toch?

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Teambuilding met een glimlach

Stap samen met je collega´s op de mountainbike en overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 40.00 p.p.
Lees meer