Een bijzonder personeelsuitje op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor een bijzonder personeelsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal bijzondere locaties die je bedrijfsuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Bijzonder personeelsuitje

Altijd al een willen rijden in een klassieke Mini uit de jaren ’70/’80? Bij SOS Events kan het! Tijdens de CSI Veluwe proberen je samen met het personeel een moord op te lossen van ruim 600 jaar geleden. Liever de Veluwe verkennen met een klein voertuig? Kies dan voor de E-loopfiets en rij met deze elektrische fiets een bijzondere route over de Veluwe. Een echt bijzonder personeelsuitje is de Clinic luchtbuksschieten. Durf jij het aan?

SOS Events heeft nog veel meer bijzondere personeelsuitjes voor je in de aanbieding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De meest bijzondere personeelsuitjes:

Privé: Clinic luchtbuksschieten

Een bijzondere vergaderbreak? Boek dan luchtbuksschieten! Leer met deze wapens om te gaan en schiet zoveel mogelijk punten bij elkaar!

Score: 8.3
Vanaf: € 19.50 p.p.
Lees meer
Privé: E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Rechercheurs op de Veluwe

Lossen jullie de cold case op? Was het een moord of toch liefdesverdriet? Jullie gaan het onderzoeken in Garderen of Otterlo!

Score: 8.1
Vanaf: € 47.50 p.p.
Lees meer
Mini Classic Tour

Stap in onze karakteristieke Mini Coopers voor een unieke tocht over de Veluwe met leuke opdrachten. Een bijzonder bedrijfsuitje!

Score: 8.8
Vanaf: € 97.50 p.p.
Lees meer