CSI Veluwe – Cold case Staverden

CSI Veluwe
CSI Veluwe
CSI Veluwe
CSI Veluwe
CSI Veluwe
CSI Veluwe
CSI Veluwe
CSI Veluwe

Een moord of gestorven aan liefdesverdriet? Jullie gaan het onderzoeken!

Witte wieven, reuzen, verzonken kloosters en vele andere spannende verhalen en legendes maken de Veluwe zo speciaal. Daarom hebben wij een game ontwikkeld waarin een bijzondere locatie met haar legende centraal staat. Met CSI Veluwe mogen jullie namelijk een moord oplossen van ruim 600 jaar geleden. Letterlijk en figuurlijk een cold case!

Los de moord van Staverden op

Het kleinste stadje van Nederland ligt midden op de Veluwe. Staverden heeft niet alleen stadsrechten, maar ook een kasteel, kerkje, slotgracht, doolhof, kruidentuin, paardenstallen en een oranjerie. En daarnaast een eeuwenoude legende: Vrouwe Leonora. Het gerucht gaat dat ze in 1353 overleden is aan liefdesverdriet, nu lijkt ze bij elke volle maan rond te dwalen in de kasteeltuin. Maar er doet ook een verhaal de ronde dat Leonora niet gestorven is aan liefdesverdriet, maar is vermoord. Dit cold case scenario dient door jullie te worden uitgezocht.

Wie heeft het gedaan? En waarmee?

Wie heeft Vrouwe Leonora vermoord? Waarmee? En waarom? Kom erachter met de CSI Veluwe game! Je speelt de game gemakkelijk op je smartphone of tablet. Via opdrachten, vragen, raadsels, foto- en filmopdrachten komen jullie steeds een stapje dichterbij de oplossing. Uiteraard worden feiten afgewisseld met hilarische opdrachten en momenten. Is het de dienstmeid, de Graaf van Gelre of heeft haar aanstaande man haar geheime liefde ontdekt? Welk team is het slimst, weet de aanwijzingen te vinden en lost de moord na zoveel jaar eindelijk op?

Bierbrouwerij

Eenmaal bijgekomen van de game maken we bekend welk team de juiste verdenkingen heeft. Uiteraard wordt deze beloond met een luid applaus en eeuwige roem. Deze winnaars worden geridderd met een echte SOS medaille met als titel: knap, intelligent en ook nog nummer 1. Naderhand genieten jullie tijdens de bierproeverij in de brouwerij van het kasteel van een plaatselijk gebrouwen biertje. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan hier een offerte aan.

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 2 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
CSI StaverdenActiviteit 1:
E-chopper
Activiteit 2:
CSI Staverden onderweg
Ochtendprogramma:
Klimbos Garderen incl. ontvangst met koffie/thee & 1 frisdrank
Lunch:
Broodjeslunch bij Veluwe Specialist
Middagprogramma:
Fietsen per tandem met CSI Staverden onderweg
Vanaf €7,50 p.p.Vanaf €42,50 p.p.Vanaf €87,50 p.p.