Chop chop gas d’r op

E-chopper bedrijfsuitje op de Veluwe
E-chopper Tour
E-chopper Tour
E-chopper Tour
Klimbos Harderwijk bedrijfsuitje

Alleen maar lachende gezichten!

Programma's

Brons
Tijdsduur:+/- 4 uur
€ 52,50 p.p.
Tijdsduur:+/- 4 uur

Activiteit 1:
E-chopper rijden incl. teamopdrachten onderweg.

Activiteit 2:
Mission to Mars.

€ 52,50 p.p.
Zilver
Tijdsduur:+/- 4 uur
€ 65,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 4 uur

Activiteit 1:
E-chopper rijden incl. teamopdrachten onderweg.

Activiteit 2:
Klimmen in Klimbos Garderen of Klimbos Harderwijk.

€ 65,00 p.p.
Goud
Tijdsduur:dagprogramma
€ 97,50 p.p.
Tijdsduur:dagprogramma

Ochtendprogramma:
Klimbos Garderen/ Harderwijk incl. ontvangst met koffie/thee & 1 frisdrank.

Lunch:
Broodjeslunch

Middagprogramma:
Activiteit 1: E-chopper rijden incl. teamopdrachten onderweg.
Activiteit 2: Mission to Mars

€ 97,50 p.p.

(Prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

Met deze elektrische aangedreven stoere E-chopper beleef jij met je collega’s het leuke bedrijfsuitje aller tijden! Lekker cruisen over de Veluwe afgewisseld met leuke stops onderweg! De E-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en ene gave look. Jullie vertrekken vanaf één van onze locaties van de Veluwespecialist. Ontspannen rijden door de ruisende bossen en over de uitgestrekte heide. Hierbij is de kans groot dat je met je stoere E-chopper oog in oog komt te staan met herten, een sluwe vos, schapen of de beroemde Heidekoe!  

Teamopdrachten onderweg: De groep zal worden ingedeeld in meerdere teams. Ieder team speelt op een smartphone onderweg de E-chopper game. Terwijl je geniet van de prachtige route verschijnen er op diverse plekken opdrachten op je scherm. Soms moet je slim zijn, soms handig en snel. Welk team gaat er vandoor met de winst?

Na deze prachtige en ontspannen tour is het tijd om in actie te komen tijdens de leuke Mission to Mars game. Welk team bereikt als eerste het lanceerplatform en vertrekt als eerste naar Mars?

(Dag)progamma’s

Naast een leuke game kunnen wij onze E-choppers ook met andere activiteiten combineren zoals bijvoorbeeld één van onze Klimbossen. Of zoek je wellicht een volledig verzorgd dagprogramma? Kies dan voor Goud.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!