E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper & Unieke Staverden Game
E-chopper Tour
E-chopper & Unieke Staverden Game
E-chopper Tour
E-chopper Tour
E-chopper Tour
E-chopper & Unieke Staverden Game
E-chopper Tour
E-chopper Tour
E-chopper Tour
E-chopper Tour
E-chopper Tour

Alleen maar lachende gezichten!

Met deze elektrisch aangedreven stoere E-chopper beleef jij met je collega's het vetste bedrijfsuitje aller tijden! Lekker cruisen over de Veluwe afgewisseld met leuke stops onderweg. De voetsteps worden uitgeklapt en de sleutel wordt omgedraaid. Deze elektrische chopper geeft iedereen bij de start een lach op het gezicht. Tijd om te vertrekken voor deze onvergetelijke E-chopper Tour!

Ontspannen toeren op de E-chopper

De E-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en een gave look. Jullie vertrekken vanaf de Veluwe Specialist te Uddel, een prachtige locatie midden op de Veluwe. Ontspannen rijden door de ruisende bossen en over de uitgestrekte heide. Hierbij is de kans groot dat je met je stoere E-chopper oog in oog komt te staan met herten, een sluwe vos, schapen of de beroemde heidekoe. Even stoppen voor een fotomoment en weer door!

De E-chopper Tour leidt jullie vervolgens naar het kleinste stadje van Nederland: Staverden. Hier stoppen jullie bij de oude watermolen en natuurlijk bij het kasteel. Een prachtig plaatje en gelukkig is er even tijd om rond te wandelen. Daarna starten we de E-chopper weer en vertrekken jullie naar het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland, het Uddelermeer. Dan loopt het bedrijfsuitje toch echt op zijn einde en gaan jullie terug richting de Veluwe Specialist om de sleutel weer in te leveren.

Combineer met andere leuke activiteiten

De E-chopper is perfect te combineren met andere leuke en stoere activiteiten zoals handboogschieten of mountainbiken. Als je het iets rustiger aan wilt doen kan je een leuke iPad game spelen bij Landgoed Staverden of je gaat een rondje klootschieten in de Veluwse bossen. Er is van alles mogelijk. Bij onze locatie in Harderwijk kan je de E-chopper Tour ook nog perfect combineren met een klimavontuur bij Klimbos Harderwijk!