E-chopper Tour – Stoerste uitje ooit!

E-chopper bedrijfsuitje op de Veluwe
E-chopper Tour
E-chopper Tour
E-chopper Tour
Klimbos Harderwijk bedrijfsuitje

Alleen maar lachende gezichten!

Met deze elektrisch aangedreven stoere E-chopper beleef jij met je collega's het vetste bedrijfsuitje aller tijden! Lekker cruisen over de Veluwe afgewisseld met leuke stops onderweg. De voetsteps worden uitgeklapt en de sleutel wordt omgedraaid. Deze elektrische chopper geeft iedereen bij de start een lach op het gezicht. Tijd om te vertrekken voor deze onvergetelijke E-chopper Tour!

Ontspannen toeren op de E-chopper

De E-chopper is een stoere elektrische scooter met brede banden en een gave look. Jullie vertrekken vanaf de Veluwe Specialist te Uddel of Harderwijk, twee prachtige locaties op de Veluwe. Ontspannen rijden door de ruisende bossen en over de uitgestrekte heide. Hierbij is de kans groot dat je met je stoere E-chopper oog in oog komt te staan met herten, een sluwe vos, schapen of de beroemde heidekoe. Even stoppen voor een fotomoment en weer door!

De E-chopper Tour vanaf Uddel leidt jullie onder andere naar het kleinste stadje van Nederland: Staverden. Hier stoppen jullie bij de oude watermolen en natuurlijk bij het kasteel. Vertrekken jullie vanuit Harderwijk? Dan ontdek je de mooiste plekjes van Harderwijk en rijd je langs het Veluwemeer.

Teambuilding game onderweg

De groep wordt ingedeeld in meerdere teams. Ieder team speelt op een smartphone onderweg de E-chopper game. Terwijl je geniet van de prachtige route verschijnen er op diverse plekken opdrachten op je scherm. Soms moet je slim zijn, soms handig en snel. Bij terugkomst volgt natuurlijk de langverwachte prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje. Zit jij in het winnende team?

Programma's

Er zijn vele combinaties mogelijk vanaf onze groepslocaties in Uddel en Harderwijk. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken, we denken graag met je mee.

Kies bijvoorbeeld voor een stoere activiteit zoals handboogschieten of mountainbiken. Bij onze locatie in Harderwijk kan je de E-chopper Tour ook perfect combineren met een klimavontuur bij Klimbos Harderwijk! Als je het iets rustiger aan wilt doen kan je een leuke game spelen bij Landgoed Staverden of je gaat een rondje klootschieten in de Veluwse bossen. Er is van alles mogelijk.

Ontdek de populairste programma's:

(prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 3 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
Activiteit 1:
E-chopper of E-loopfiets of Tandem.
Activiteit 2:
CSI Staverden onderweg.
Activiteit 1:
E-chopper of E-loopfiets of Tandem.
Activiteit 2:
Handboogschieten & luchtbuksschieten.
Ochtendprogramma:
Klimbos Garderen/ Harderwijk incl. ontvangst met koffie/thee & 1 frisdrank.
Lunch:
Broodjeslunch bij de Veluwe Specialist.
Middagprogramma:
Activiteit 1: E-chopper of E-loopfiets
Activiteit 2: I-challenge
Vanaf €42,50 p.p.Vanaf €59,50 p.p.Vanaf €90,00 p.p.