Mission to Mars, de ultieme teambuilding test

Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game

Maak je op voor een ruimtereis naar Mars!

Programma's

Brons
Tijdsduur:+/- 2 uur
€ 15,00 p.p.
Tijdsduur:+/- 2 uur

Mission to mars

€ 15,00 p.p.
Zilver
Tijdsduur:+/- 4 uur
€ 52,50 p.p.
Tijdsduur:+/- 4 uur

– E-chopper of E-loopfiets tour met teamopdrachten onderweg
– Mission to Mars

€ 52,50 p.p.
Goud
Tijdsduur:dagprogramma
€ 77,50 p.p.
Tijdsduur:dagprogramma

Ochtendprogramma:
Mission to Mars
Lunch:
Broodjeslunch
Middagprogramma:
– E-chopper of E-loopfiets tour met teamopdrachten onderweg
– Klootschieten

€ 77,50 p.p.

(Prijs geldt vanaf 15 personen, excl. btw)

Maak je op voor een ruimtereis naar Mars! Engines, check! Safety, Check! Op Cap Canaveral in Florida worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de lancering van de eerste bemande ruimtereis naar Mars. Jij en je collega’s kunnen ook mee! Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is slagen voor de ultieme teambuildingstest. Ready for take-off?

Ook deze game kan net als de Team up! Game op elke gewenst locatie uitgezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een stad, dorp, bedrijventerrein, sportterrein of iedere andere buitenlocatie naar keuze.

Jullie worden ingedeeld in team om klaargestoomd te worden voor de reis van je leven. Via jullie smartphones staan de teams in contact met de controlekamer en al lopend moeten jullie opdrachten, vragen en raadsels oplossen. Samenwerken is een must, want eenmaal in de ruimte ben je ook op elkaar aangewezen. Tussen de breinkrakers door is er ook tijd voor grappige foto’s en filmpjes. Een leuke teamfoto met je collega’s als Star Trek helden, zweven in een astronautenpak… Je kan het zo gek niet bedenken! Welk team voltooit alle missies en bereikt als eerste het lanceerplatform?

Een uitdagende teambuilding activiteit die ca. 90 minuten duurt en geschikt is voor 25 tot 500 deelnemers. Mission to Mars is in te zetten als teambuilding tijdens een vergadering, congres of conferentie. Een buitenaards originele teambuilding break.

(Dag)programma’s

Wil je deze game bij ons op locatie spelen dan combineren we dit met verschillende leuke activiteiten om zo een compleet (mid)dag programma aan te bieden.

Combineer deze leuke game bijvoorbeeld met de E-choppers / E-loopfiets of als je een compleet verzorgde dag wil ga dan voor programma Goud met daarbij het Klootschieten en een heerlijke lunch.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!