Mission to Mars, de ultieme teambuilding test

Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game
Mission to Mars - teambuilding game

Maak je op voor een ruimtereis naar Mars!

Engines, CHECK. Safety, CHECK. Op Cape Canaveral in Florida worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de lancering van de eerste bemande ruimtereis naar Mars. Jij en je collega’s kunnen ook mee! Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is slagen voor de ultieme teambuilding test. Ready for take-off?

Wat ga je doen?

Jullie worden ingedeeld in teams om klaargestoomd te worden voor de reis van je leven. Vanuit de Mission Controle Center begeleidt onze instructeur jullie op verschillende teambuilding missies, die in de buitenlucht plaatsvinden. Om te slagen worden er tests afgenomen met betrekking tot fitheid, intelligentie en analytisch denkvermogen. Samenwerken is een must, want eenmaal in de ruimte ben je ook op elkaar aangewezen. Tussen de breinkrakers door is er ook tijd voor grappige foto’s en filmpjes. Een leuke teamfoto met je collega’s als Star Trek helden, zweven in een astronautenpak... Je kan het zo gek niet bedenken! Welk team voltooit alle missies en bereikt als eerste het lanceerplatform?

Op het lanceerplatform vindt de spannende finale plaats. Hierin strijden alle teams tegen elkaar. Het team dat als eerste de toegangscode van de capsule ontcijfert. Wie speelt Mission to Mars het slimst, houdt z’n teamgenoten scherp en mag naar de rode planeet?

Speel de teambuilding game waar je wil

Mission to Mars zit bomvol teambuilding elementen. Alleen als jullie goed samenwerken maak je kans op een plekje in de capsule. Teambuilding, samenwerken, kennis delen en uiteraard een hoop fun! Deze game kan je spelen op iedere gewenste locatie: in een stad, dorp of park, op het bedrijventerrein, een sportveld of iedere andere locatie naar keuze. Bij slecht weer kunnen de missies ook plaatsvinden in een binnenlocatie of online.

Een uitdagende teambuilding activiteit die 90 minuten duurt en geschikt is voor 25 tot 500 deelnemers. Mission to Mars is in te zetten als teambuilding tijdens een vergadering, congres of conferentie. Een buitenaards originele teambuilding break. Uiteraard kun je de game ook boeken als bedrijfsuitje of teamuitje. Benieuwd hoe wij de game voor jouw bedrijf kunnen inrichten? Neem even contact met ons op, dan kunnen we samen je wensen bespreken.

Ontdek de populairste programma's: 

(prijs geldt vanaf 25 personen, excl. btw)

BronsZilverGoud
Tijdsduur: +/- 2 uurTijdsduur: +/- 4 uurTijdsduur: dagprogramma
Mission to marsActiviteit 1:
E-chopper of E-loopfiets of tandem
Activiteit 2:
Mission to Mars
Ochtendprogramma:
Mission to Mars
Lunch:
Broodjeslunch bij de Veluwe Specialist.
Middagprogramma:
Mini Classic Tour
Vanaf €15,00 p.p.Vanaf €50,00 p.p.Vanaf €127,50 p.p.