Het leukste teamuitje op de Veluwe

SOS Events ligt centraal op de Veluwe, in het prachtige Uddel. Door de bosrijke omgeving en de prachtige natuur is de Veluwe de ideale plek voor je personeelsuitje. De Veluwe beschikt tevens over een aantal unieke locaties die je teamuitje, in combinatie met de evenementen van SOS Events, tot een groot succes kunnen maken.

Uniek en origineel teamuitje

SOS Events biedt veel unieke en spectaculaire evenementen aan. Wat dacht je van een rondje elektrisch lopen op de E-loopfietsGps mountainbike en vervolgens de weg ter voet terugvinden, klimmen in het hoogste en veiligste klimbos van Nederland; Klimbos Garderen of een toffe escape tour spelen, waar je zo snel mogelijk de geheime uitgang moet vinden. Door de diversiteit kan SOS Events ieder teamuitje tot een succes maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van je teamuitje? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder met de invulling van uw dag, zodat je teamuitje een dag wordt om nooit te vergeten. SOS Events organiseert het perfecte

De leukste teamuitjes:

Escape Tour, ontsnap binnen 2 uur!

Iedere stad heeft oude en geheime uitgangen om de stad te ontvluchten. Je hebt 2 uur de tijd om met onze interactieve game de uitgang te vinden.

Score: 8.7
Vanaf: € 7.50 p.p.
Lees meer
E-Loopfiets, hoe gaaf is dat!

De E-loopfiets (of Lopifit) is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Uniek in NL!

Score: 8.5
Vanaf: € 34.95 p.p.
Lees meer
Klimmen op de Veluwe!

Een bedrijfsuitje vol spanning en sensatie: kies jij voor de hoogte van Klimbos Garderen of het spektakel van Klimbos Harderwijk?

Score: 9.0
Vanaf: € 24.95 p.p.
Lees meer
GPS Biken

Stap samen met uw collega´s op de mountainbike en ga met GPS op zoek naar teamopdrachten. Overwin modderpaden en zandafgravingen!

Score: 8.1
Vanaf: € 47.50 p.p.
Lees meer